Fra de skrå brædder til kandidat ved KV21 i Hjørring Kommune

Da Mathias Nielsen i starten af 2017 meldte sig ind i Konservativ Ungdom, havde han ingen ide om, hvor det ville føre ham hen, men mange har allerede set ham ved både Hirtshals Revyen og i Grease hos Hjørring Sommerspil.

983
Unge Mathias Nielsen sammen med Louise Vestergaard i rollerne som henholdsvis Danny og Sandy i Grease ved Hjørring Sommerspil i juli 2019.

I dag står Mathias Nielsen som formand for Konservativ Ungdom i Hjørring og efter et møde forleden nu også som konservativ kandidat til KV21 i Hjørring Kommune.

– Hvis du for 3 år siden sagde til mig, at jeg på et tidspunkt skulle stille op til kommunalvalget, så havde jeg ikke troet dig. Men nu står jeg her, og der er ikke noget andet der føles mere rigtigt, forklarer Mathias Nielsen, som en del lokale nok kender fra Hirtshals Revyen og Hjørring Sommerspil.

– Jeg brænder virkelig for politik, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at blive valgt ind i byrådet. Jeg vil kæmpe for de unge i Hjørring Kommune. Jeg kan huske skolevalget i 2019, hvor jeg debatterede til en del debatter rundt omkring i Hjørring Kommune, uddyber Mathias Nielsen.

Mathias Nielsen bagerst til højre sammen med de andre konservative kandidater til KV21 i Hjørring Kommune.

Det var mit første skolevalg, hvor jeg selv debatterede og snakkede med en del unge, som også selv havde en holdning til mange emner. Det var et skolevalg hvor hele 28,2 procent af Hjørring Kommunes unge stemte konservativt, forklarer den unge kandidat til Hjørring Byråd.

Tryghed i nattelivet er en anden af de mærkesager, som han virkelig selv brænder for og også vil kæmpe for i Hjørring Kommune.

– Hvis du er ung i Hjørring Kommune, så ved du, hvor stemmen skal ligge til KV21, slutter Mathias Nielsen.


Link til anmeldelse af Grease: Suveræne unge skuespillere giver den gas med Grease i Hjørring Sommerspil.

0 Kommentare
Inline Feedbacks
View all comments