Flot sejr til Vendsyssel FF

Efter nederlag i første runde hentede Vendsyssel sæsonens første sejr mod Hobro i Hjørring.

345
Tirsdag aften havde en tæt tåge lagt sig over stadion i Hjørring.

Vendsyssel FF fik langt fra en ønskestart på sæsonen i fodboldherrernes 1. division, da de lørdag blev kørt midt over med 6-0 mod Fremad Amager.

Tirsdag skulle vendelboerne så forsøge at rejse sig mod det andet nordjyske hold i 1. division, Hobro IK, som spillede 1-1 i deres åbningskamp mod sidste sæsons nummer 2, Viborg FF.

Kampen var uden de store chancer i den første del af første halvleg, men efter 26 minutters spil fik Vendsyssel hul på bylden. Den nyerhvervede Mikkel Agger sendte bolden i nettet til 1-0.

Hobro måtte klare sig uden Edgar Babayan, der var ude med sygdom, til gengæld var den tidligere AaB-spiller Thomas Enevoldsen med fra start, og han var tæt på en scoring kort inden første halvlegs udløb.

Anden halvleg var præget af dårligt udsyn. En tæt tåge havde lagt sig over stadion i Hjørring. Det til trods var det igen Vendsyssel der var i teten og efter 65 minutters spil udnyttede Andreas Kaltoft en fejl af Hobros målmand Adrian Kappenberger til at bringe Vendsyssel i front med 2-0.

Få minutter senere var den gal igen for Hobro. Denne gang var det Ali Messaoud, der stod for scoringen.

Det blev også den sidste scoring i kampen og Vendsyssel kunne dermed notere sig sæsonens første sejr, mens Hobro endnu har en sådan til gode.

Næste opgave for Vendsyssel er ude mod FC Helsingør den 18. september. Hobros næste kamp spilles den 20. september, hvor FC Fredericia venter på hjemmebanen i Hobro.

Kilde: TV2 Nord.