Vendsyssel Håndbold vandt med en smule besvær hjemme over Roskilde

Vendsyssel Håndbold spillede sæsonens ringeste hjemmekamp i kvindernes 1. division, men vandt trods alt med 27-22 over Roskilde.

69
Foto (arkiv): Kanal Frederikshavn.

Tilskuerne i DRINX Arena i Syvsten var vidner til en mildest talt ujævn præstation, hvor gæsterne overraskende fulgte med til midtvejs i anden halvleg, skriver Kanal Frederikshavn.

På dette tidspunkt førte Vendsyssel Håndbold som hjemmehold kun med 18-17. Med otte minutter igen reducerede Roskilde til 21-19, men tættere på kom sjællænderne aldrig.

Cheftræner Kent Ballegaard gav debut til Nadja Lærke Jensen, som i julepausen er vendt hjem til Vendsyssel efter halvanden sæson i Horsens Håndbold Elite. Hun fik næsten fuld spilletid.

Anna Veng fik chancen fra start i målet, men U19-landsholdskeeperen lagde skift fra land og blev allerede udskiftet ved stillingen 4-3 til Roskilde. Elin Thorsteinsdottir havde også problemer i første halvleg, men efter pausen var islændingen en afgørende faktor med adskillige fine redninger.

Overraskende var det også, at Christina Pedersen – holdets playmaker og topscorer – var henvist til bænken fra kampens start. Hun scorede et par mål i første halvleg, men i anden halvleg sendte hun et straffekast flere meter ved siden af på et kritisk tidspunkt, hvor Vendsyssel kun førte 19-17. Kort efter forsøgte hun at loppe bolden i nettet på et gennembrud, men det mislykkedes også. Herefter tilbragte hun resten af kampen på bænken.

Med sejren fortsætter Vendsyssel parløbet i toppen med Ringkøbing. Begge hold er noteret for 19 point efter 11 kampe, hvilket er midtvejs i grundspillet. Med SønderjyskE’s nederlag i går er Vendsyssel seks point foran sønderjyderne på fjerdepladsen. Nr. et rykker direkte op, mens nr. to og tre skal spille kvalifikationskampe om oprykning, hvor også et ligahold skal besejres.

Sådan 2 point på hjemmebane mod Roskilde – ?✌️Vi vinder 27-22.Gi lige holdet et kæmpe LIKE