Vendsyssel Håndbold måtte bøje sig for topholdet Horsens

Dagens kamp ude mod Horsens blev en lektie i godt håndbold for gæsterne fra Vendsyssel Håndbold.

42

Kampen mod Horsens startede rigtig skidt for gæsterne Vendsyssel Håndbold. Efter bare 10 minutter var de bagud med 10-3, og allerede efter 12 minutter tog gæsternes træner den anden timeout.

Alle skud fra Horsens gik ind og gæsterne formåede ikke at sætte bolden i kassen bag hjemmeholdets målvogter. Vendelboerne gik derfor til pause bagud med 21-11. I løbet af 1. halvleg blev der afprøvet flere ting for at bremse de gule, men intet havde succes.

Anden halvleg blev dog knap så slem, idet vendelboerne begyndte at få bolden i mål. Ikke desto mindre endte gæsterne med at tabe kampen med 35-20. Vendelboerne kan tage nogle få elementer med hjem, som de kan bruge i de kommende kamp, for selv om det var en lektie, så var der også noget som lykkedes.

– Vi kan kun komplimentere Horsens, som er på vej til at spille i Ligaen den kommende sæson. Vi skal derimod skrotte hovedparten af denne kamp og kigge frem mod kampen på hjemmebane på lørdag. Her tager vi mod endnu et tophold i form af DHG Odense, lyder meldingen fra direktør Jan Hansen.

Kampen spilles lørdag kl. 15.00 i Hallen Park Vendia.