Vendsyssel Håndbold fik sejr ude over Gudme på Sydfyn

Dagens opgør var af modstandernes trænere udråbt som en 4 pointskamp, da der inden kampen kun var 1 point mellem Vendsyssel Håndbold og Gudme.

125

Vendsyssel Håndbold startede rigtig godt i dagens udekamp mod Gudme. Holdene fulgte pænt hinanden på scoringer, så det handlede om at få lukket af i forsvaret, for angrebsmæssigt var der styr på det hos Vendsyssel Håndbold.

Da uret stod på 12 minutter, kom vendelboerne foran med et mål og fik bedre fat i forsvaret. Efter henved 18 minutter måtte Ilda imidlertid udgå med en knæskade, som klubben i skrivende stund ikke kender status på, men der krydses fingre for, at det ikke er så slemt.

Det betød desværre, at der skulle spilles på en anden måde, end holdet har været vant til. Spillerne holdt dog heldigvis stand og fik samtidig udbygget føringen frem mod pause, således at pausestillingen blev 12-15.

I anden halvleg skulle holdet vise, hvad de er gjort af. Efter 37 minutter var vendelboerne kun foran med 1 mål, og man kunne frygte, at der gik nervøsitet i det, men der var en god ro på banen og omkring holdet, som gjorde, at de fik øget til plus 3.

Vendsyssel Håndbold holdt også stand i den resterende del af kampen. Selvom Gudme forsøgte flere forskellige forsvarsformationer, så lykkedes det via en god holdpræstation at hive en sejr hjem på 26-24.

26-24 sejr over Gudme ???Sej indsats af det samlede hold hvor alle virkelig kæmpede til det sidste. Gi dem et KÆMPE Like for den præstation