Vendsyssel Håndbold fik målfattigt opgør i Ringsted

Udekampen onsdag aften blev en kamp med få scoringer og endte uafgjort.

76

Vendsyssel Håndbold startede onsdagens kamp mod Ringsted ganske fornuftigt og fik sig spillet til en del gode chancer.

Vendelboerne stod godt defensivt og holdt de aftaler, der var lavet i taktikken. Efter 4 minutter var vendelboerne foran med 3-1 og det hele så rigtig godt ud, men efter 10 minutter var de dog bagud med 5-4. Dog sad man ikke med fornemmelsen, at nu var det ved at gå galt. Pigerne blev ved med at tro på de indøvede ting både defensivt og offensivt, og således kunne de gå til pause med en føring på 11-9.

Fra starten af 2. halvleg kom Ringsted lidt tættere på, da de scorede halvlegens første mål. Herfra fik vendelboerne godt fat i tingene igen og fik gennem halvlegen øget forspringet til en føring på 4 mål efter 39 minutter. Desværre får vde ikke lukket kampen ned, og Ringsted fik kæmpet sig tilbage. Efter 48 minutter fører vendelboerne dog 17-14. De sidste 12 minutter af kampen får de imidlertid ikke scoret, og de har det svært ved at finde løsningerne i angrebet, selvom flere ting blev afprøvet.

Vendsyssel havde dog chancen for en sejr i de døende sekunder, hvor de erobrer bolden og kommer afsted i en kontra. Vendelboernes træner tager timeout i sekunderne lige før, der bliver scoret, så desværre talte den scoring ikke.

Vendelboerne føler sig ifølge ledelsen ovenpå i opgøret og kan tage mange positive ting med hjem. Kampen endte uafgjort 17-17.

Nu skal der restitueres og gøres klar til kampen på lørdag, hvor Vendsyssel Håndbold tager en tur til Roskilde.

Kilde: Veha.dk.