Vendsyssel gik ned til sidst

Søndag den 26. august klokken 16.00 spiller Vendsyssel FF på Nord Energi Arena i Hjørring mod Brøndby, og så skal holdet fra Vendsyssel op i et højere gear.

320

Kampen fredag aften i Haderslev mod SønderjyskE viste, at Vendsyssel FF har et stykke vej endnu, før det for alvor bliver sjovt at spille i landets bedste fodboldrække.

1-2 var et rimeligt og fortjent nederlag i det sønderjyske, og så var vendelboernes hold i Superligaen alligevel ikke langt fra point. Det kræver dog, at angriberne udnytter de oplagte chancer, og at forsvaret ikke tager den efterhånden traditionelle blunder, der koster mål på hovedstød.

Lucas Jensen havde to store chancer, hvoraf den ene ramte overliggeren, og bagude kom ingen i luften, da SønderjyskE afgjorde kampen midt i 2. halvleg ved Luijckx. Fem minutter før sidste fløjt kom keeper Flø dårligt ud til hjørnespark, og Gartenmann scorede til 0-2. Så var alt håb ude. Vendsyssel FF var rystet, og kom alligevel tilbage i kampen.

Det blev 1-2 kort før tid ved indskiftede Seyi Adekoya, og det blev ikke til mere i en kamp, som igen viste, hvor lidt der skal til for at afgøre fodboldkampe.

Hjemmeholdet var bestemt ikke imponerende stærke, og Vendsyssel FF var bare lidt bagefter det meste af tiden.

Søndag den 26. august klokken 16.00 spiller Vendsyssel FF på Nord Energi Arena i Hjørring mod Brøndby, og så skal holdet fra Vendsyssel op i et højere gear. Der er en god uges tid til kampen, og trænerstaben (billedet) må for alvor i tænkeboks.

Billetter kan købes på klubbens hjemmeside.