Vendsyssel FF videre i pokalen efter 3-0 i Hundested

Søndag klokken 12.00 lige efter kirketid er der kaldt til fodbold på Nord Energi Arena i Hjørring.

131

Vendsyssel FF havde mere besvær end ventet med serie 1-mandskabet i Hundested, da vendelboernes superligahold onsdag aften gik videre i Sydbank Pokalen med en trods alt sikker sejr på.

Første halvleg på et vindblæst Hundested Stadion på Sjælland endte uden scoringer. Hundested var farlige på et par omstillinger, men vendelboerne havde bolden mest.

Der skulle gå hele 73 minutter, før nummermanden på stadion må i sving. Indskiftede Seyi Adekoya scorede til 1-0, og to minutter senere afgjorde han reelt kampen for Vendsyssel FF med endnu en scoring.

Tre scoringer på tre minutter var en realitet, da indskiftede Lucas Jensen kom til baglinjen og sendte den sjællandske fodbold ind i hovedet op Emmanuel Ogude, der headede den i et tomt mål til 3-0.

Søndag klokken 12.00 lige efter kirketid er der kaldt til fodbold på Nord Energi Arena i Hjørring, hvor Danmarks lige nu bedste mandskab kommer på besøg til endnu en runde i superligaen.

FC København ér en skræmmende modstander under alle omstændigheder, og lige nu spiller københavnerne skræmmende godt. De må gerne tage en middagslur i Hjørring.

I truppen har FC København den tidligere skagbo Nicolaj Thomsen, så mon ikke mange skagboer også snupper turen til Hjørring for at se dansk topfodbold.

Der ventes mange tilskuere, så hvis du vil være sikker på at komme ind på et totalt røgfrit og paraplyfrit Nord Energi Arena kan du købe billetten her.