Vendsyssel FF vandt over
superligaholdet AGF

Vendsyssel stillede i noget nær stærkeste startopstilling krydret med prøvespilleren Sebastian Czajkowski fra B93.

252

Vendsyssel FF’s fodboldherrer fra 1. division varmede på en kold lørdag op til forårssæsonen med at besejre superligamandskabet AGF med hele 4-2 efter at have ført 4-0.

AGF var vært på Fredensvang i Århus og havde inden lørdagens opgør mod vendelboerne vundet de to første testkampe mod henholdsvis Aarhus Fremad og Brabrand.

Aarhusianerne stillede fra start mod Vendsyssel FF med blandt andre Morten Duncan Rasmussen, Steffen Rasmussen og Martin Spelmann, mens Vendsyssel stillede i noget nær stærkeste startopstilling krydret med prøvespilleren Sebastian Czajkowski fra B93, skriver bold.dk

Målene kan ses ovenfor (Video: AGF).

Og netop Sebastian Czajkowski viste hurtigt sit værd. Efter otte minutter prikkede han bolden i kassen efter det, der ifølge AGF’s Twitter-profil, var en misforståelse mellem Steffen Rasmussen og en tidligere Vendsyssel FF-spiller Mikkel Rask.

Derefter fik AGF bedre fat i opgøret, og blandt andre Spelmann og Riel havde fine muligheder. Vendsyssels 1-0-føring holdt dog resten af første halvleg.

I anden halvleg kom Vendsyssel bedst ud. Bare fire minutter efter startfløjt scorede en anden prøvespiller, Marcus Solberg, til 2-0, efter at han slap alene igennem AGF-forsvaret.

Knap 10 minutter senere lykkedes det nordjyderne at bringe sig på 3-0, da Rune Frantsen bankede bolden i mål. 4-0 blev det også, og det var igen Marcus Solberg, der var på pletten for nordjyderne.

Det fik gang i Aarhusianerne og efter 76 minutter scorede Mustapha Bundu til 4-1, inden Tobias Sana i slutfasen fik reduceret til 4-2 på straffespark. Det blev dog ved en sikker Vendsyssel-sejr over Superliga-mandskabet.

Kilde: Bold.dk