Vendsyssel FF vandt 3-2 over OB

Nicolai Flø viste igen klassen i vendelboernes mål og fortsætter de gode takter fra sæsonen, hvor Vendsyssel FF rykkede op.

530

Vendsyssel FF fik en fornem debut i Superligaen i søndagens hjemmekamp mod OB, som blev returneret til Fyn med et nederlag på 2-3.

Czajkowski bragte hjemmeholdet foran 1-0 i kampens 52. minut, og det blev 2-0 ved Hjorth efter en times spil.

Ved 2-0 havde hjemmeholdet en kontramulighed, hvor dommerne dømte off-side, hvor tv-billederne afslørede, at det var helt hen i vejret. Hjemmeholdets angribere var på egen banehalvdel, da Vendsyssel FF slog kontra med en lang bold.

Hvor er det synd for fodbolden, at dommerne ikke leverer samme kvalitet som spillerne, der gjorde det udmærket i sæsonens første kamp specielt efter pausen.

Kort efter fik OB et korrekt dømt straffespark med efterfølgende gult straks efterfulgt af rødt kort til Jeppe Svenningsen, der lige var kommet på banen.Helenius reducerede til 1-2.

Moses Opondo kom ind og slukkede med 10 mand på hjemmeholdet i det 87. minut tilsyneladende gæsternes håb med målet til 3-1 på endnu et flot kontra-angreb. Men kort efter blev det 2-3 ved Jørgensen.

Nicolai Flø viste igen klassen i vendelboernes mål og fortsætter de gode takter fra sæsonen, hvor Vendsyssel FF rykkede op i landets bedste fodboldrække, som søndag blev indledt med en flot sejr.

3 lækre point i Superligadebutten!! Tusind, tusind tak for opbakningen! ????????

Geplaatst door Vendsyssel FF op Zondag 15 juli 2018

De godt 300 sponsorer og andre gæster blev inden kampen trakteret med dejlig mad i superligaklasse leveret af MENY Hjørrings Fødevaremarked.

Næste kamp for Vendsyssel FF er mod Esbjerg på udebane lørdag den 21. juli klokken 16.00.

Søndag den 29. juli klokken 12.00 spiller Vendsyssel FF i Farum mod FC Nordsjælland på plastikbanen.

Næste hjemmekamp er først mandag den 6. august klokken 19.00 mod AaB og derefter igen fredag den 10. august klokken 19.00 hjemme mod Vejle.