Vendsyssel FF vandt 3-2
over Esbjerg i Hjørring

I kampens 70. minut bragte Ogude Vendsyssel FF foran 2-1, men kort før tid udlignede gæsterne til resultatet 2-2.

191

Topkampen mellem Vendsyssel FF og Esbjerg i landets næstbedste fodboldrække Skærtorsdag på Nord Energi Arena i Hjørring endte efter et dramatisk opgør med en sejr til hjemmeholdet på 3-2.

Anders Dreyer bragte gæsterne foran 1-0 efter 20 minutters spil, og Emmanuel Ifeanyi Ogude udlignede kørt før pausefløjtet.

I kampens 70. minut bragte Emmanuel Ifeanyi Ogude Vendsyssel FF foran 2-1, men kort før tid udlignede gæsternes Nikolaj Hagelskjær til 2-2.

Vendelboerne fik på et selvmål ved gæsternes William Møller i kampens døende minutter det vigtige sejrsmål, som betyder, at holdet fortsat er med helt fremme i kampen om oprykningen til superligaen.

I søndags vandt Vendsyssel FF i Herfølge over HB Køge med 2-1 i en kamp med tre selvmål, så to sejre i træk til vendelboerne med selvmål som den afgørende scoring i begge kampe, ja, mon ikke det må være en eller anden form for rekord.

Med sejren topper Vendsyssel FF med 42 point rækken i hvert fald indtil Vejle, som har 41 point, har spillet klokken 16.15 på hjemmebane mod Fremad Amager. Der er nu fire point ned til Thisted og Viborg med hver 38 point samt fem point ned til Esbjerg, der bliver stående på 37 point.

Nummer ét ryger direkte i Superligaen, mens nummer to og tre møder Superligahold om to pladser i landets bedste række.

Vendsyssel FF har også hjemmebane 2. Påskedag klokken 13.45 mod Fremad Amager, og der burde være grundlag for rigtig mange tilskuere.

Derefter venter FC Roskilde på udbane søndag den 8. april klokken 13.45, og onsdag den 11. april klokken 19.00 spilles på udebane på Falster den udsatte kamp mod Nykøbing FC.

Søndag den 15. april er der topkamp på Nord Energi Arena, når Vejle stiller klar til kamp klokken 13.45.

De kan her se hele Vendsyssel FF’s program i foråret.