Vendsyssel FF ude af pokaljagten efter 0-2 til Brøndby

Søndag klokken 14.00 gæster AGF i superligaen Nord Energi Arena i Hjørring.

161

Kvartfinalen i fodboldens Sydbank Pokalen mellem hjemmeholdet Vendsyssel FF og Brøndby endte torsdag aften 0-2 i en kamp, hvor hjemmeholdet endnu engang viste gode takter.

I en trist første halvleg kom Brøndby foran efter 29 minutters spil ved Kevin Mensah. Hjemmeholdet gjorde det habilt over hele banen, og kampen afslørede igen, at der gerne snart må dukke en målscorer op.

Endnu en markant dommerfejl snød hjemmeholdet for et udlignede mål, og måske burde der også være dømt straffespark til begge hold. Tilbage står, at Vendsyssel FF ikke kan score mål, og så vinder man ikke fodboldkampe.

Efter halvanden times spil smed Sander Fischer, som blev kåret til kampens bedste på hjemmeholdet, bolden væk foran hjemmeholdets mål, og så kunne Brøndbys topscorer Kamil Wilczek nemt afgøre dysten til 2-0.

Kampen bød på gensyn med Nicolai Flø i målet, og han stod en glimrende kampe med flere gode redninger og indgreb.

Kampen blev overværet af beskedne 2.335 tilskuere Nord Energi Arena, som er under ombygning med nye tribuner for 23,5 millioner kroner. De ventes trods diverse tegnefejl i projekteringen klar til de afgørende nedrykningskampe om en måneds tid.

Brøndby kom til Hjørring med cirka 500 tilskuere, som satte deres festlige præg på kampen med masser af sang om deres blågule hjerter. Tak for sangen til Brøndby og trods nederlaget tak for kampen til Vendsyssel FF – vi tror stadig på, at I bliver i superligaen.

Vendsyssel FF spiller kamp i superligaen på søndag klokken 14, hvor AGF gæster Nord Energi Arena i Hjørring. Det er næstsidste hjemmekamp i grundspillet, som slutter med besøg af FC Nordsjælland.

Drengene fra Vestegnen sætter kulør og humør på nord energi arena i hjørring denne torsdag til kvartfinale i Sydbank pokalen mellem vendsyssel FF og Brøndby