Vendsyssel FF tabte 0-3 i Horsens

Tørnes var hos Vendsyssel FF atter foretrukket som bageste mand med ret til at tage med hænder frem for talentfulde Flø.

252
1618 tilskuere overværede kampen i Hjørring søndag den 21. oktober 2018 mod AC Horsens, der vandt 1-0.

Der var bestemt ikke meget super over første halvleg af søndagens superliga kamp i landets bedste fodboldrække mellem AC Horsens og Vendsyssel FF, som vendelboernes hold tabte 0-3 foran 2511 tilskuere på Casa Arena.

Hjemmeholdet fik en stor fordel midt i første halvleg, da den til Vendsyssel indvandrede Thorsteinsson fik sit andet gule kort udløst til et farvel-rødt efter en tåbelig situation, hvor han lige foran dommeren holdt fast i en modstander. Tåbeligt af holdets mest målfarlige spiller, som nu må sidde ude et par kampe med karantæne.

Dommeren dømte sådan set korrekt, problemet er bare, at der i forbindelse med frispark, hjørnespark med videre foran målene hives og rykkes meget i hinanden som regel uden andet end dommerens se-mig-tale-dunder-til-spillerne. Denne gang blev der uddelt kort. Øv. Konsekvens og ensartet holdning kunne ønskes.

Tørnes var hos Vendsyssel FF atter foretrukket som bageste mand med ret – og pligt – til at tage med hænder frem for talentfulde Flø, og den beslutning må trænerne nok tage op til overvejelse.

Efter pausen blev det bare endnu værre for Vendsyssel FF, som kom bagud 0-1 i kampens 54. minut på et mål af Mads Juel Andersen og 2-0 blot tre minutter senere ved Oliver Drost. Mads Juel Andersen nettede igen til 3-0 for hjemmeholdet med et kvarter tilbage at spille.

Vendsyssel FF kan nu lade op til næste udekamp, som spilles om en god uges tid – mandag den 25. februar klokken 19 i hovedstaden mod FC København. Uhadada.

Torsdag i samme uge dukker Brøndby op i Hjørring for at spille kvartfinale i Sydbank Pokalen, og søndag den 3. marts kommer AGF på besøg på Nord Energi Arena. Uhadadax2.

Sidst i marts begynder de altafgørende kvalifikationskampe for at blive i Superligaen.