Vendsyssel FF sled sig til 1-1

Czajkowski brændte straffespark, da AGF's keeper Whalley diskede op med en flot redning.

237

Det blev en superligakamp på det jævne, da Vendsyssel FF og AGF søndag aften spillede uafgjort 1-1 i Århus.

Vendsyssel FF bragte sig foran efter 13 minutter spil på et flot hovedstød af Kaltoft.

I kampens 22. minut fik Vendsyssel FF chancen for at komme yderligere foran på et straffespark, men Czajkowski brændte, da AGF’s keeper Whalley diskede op med en flot redning.

Sana udlignede for AGF kort før pausefløjtet på frispark uden chance for Vendsyssel FF’s målmand Nikolaj Flø, der ses på arkivbilledet.

Vendsyssel FF leverede en solid indsats mod et af rækkens tophold AGF, og i fodbold er alt muligt. Oprykkerne fra nord drillede østjyderne i en fodboldkamp, der også afslørede – endnu engang – af Vendsyssel FF lige mangler det sidste i at slå helt igennem. Målene mangler.

Der er fortsat tegning til noget stort, og nu har Vendsyssel FF to ugers pause på grund af landsholds-kampe – måske – og spiller igen på Nord Energi Arena den 16. september mod Hobro.