Vendsyssel FF måtte æde ærgerlig pointdeling mod Hvidovre

For dælen! Et rigtigt øv-resultat mod Hvidovre IF på Nord Energi Arena var, hvad det kunne blive til i aftenens kamp – den sidste i denne omgang uden tilskuere på lægterne.

120

Om det har været den manglende opbakning fra vores fantastisk fans, der har været årsagen til, at vi desværre ikke har vundet på hjemmebane efter COVID-19 pausen, skal jeg lade være usagt. Men faktum er, at vi måtte nøjes med det ene point i dag.

Det var ellers ikke fordi, vi manglede chancer. De kom egentlig i en lind strøm før pausen, men vores skarphed lader desværre bare lidt tilbage at ønske i perioder. Og den periode var i dag desværre kampens første 45 minutter. Vi havde ellers godt styr på det – bortset fra små korte perioder, hvor Hvidovre IF viste, at de altså er et fint hold, der godt kan spille fodbold.

Der kom lidt mere smæk for skillingen i kampens sidste 45 minutter – heriblandt kampens to mål. Først var det Wessam Abou Ali, der for anden kamp i træk fik netmaskerne til at blafre. Det takket være fremragende forarbejde af Tobias Damsgaard, der fik sendt en smuk bold frem ad linjen til Tiémoko Konaté, der centrede bolden ind foran mål, hvor Abou Ali viste stor kølighed og sendte bolden i nettet. Et mål efter fodboldens ABC.

Desværre varede jublen kun kort – men måske endda lidt for længe. For Hvidovre svarede enormt hurtigt tilbage. Næste angreb – bang! Så lå bolden inde bag Friis Jensen i målet – 1-1.

I anden halvleg havde Hvidovre IF sendt bundrutinerede Kim Aabech ned som en god, gammeldaws spielmacher. Hans overblik og gode teknik gjorde, at gæsterne fra hovedstadsområdet fik godt fat i kampen.

Men mod slutningen var vi tættest på – dog uden at komme helt tæt på. Boateng var forholdsvist tæt på i overtiden, da han forsøgte at heade bolden over Hvidovre IF’s, for en målmand, ikke særligt høje keeper, men Filip Djukic nåede lige at træde et skridt tilbage og får hold i bolden.

Og så endte det med en pointdeling – endnu et af de efterhånden mange beviser for, at den her række, NordicBet Ligaen, er enormt tæt, og alle kan slå alle. Måske bliver de tre nedrykningspladser først afgjort i allersidste runde. Hvem ved?

Under alle omstændigheder spiller vi igen på lørdag – denne gang mod Næstved Boldklub på Profagroup Park i Næverly Hills.