Vendsyssel FF kan takke
keeper Flø for et point

I anden halvlegs første minutter måtte Nicolai Flø tre gange diske op med store redninger, hvor forsvaret slet ikke var kommet på plads.

190

Målmand Nicolai Flø storspiller i denne sæson og reddede det ene point til Vendsyssel FF i lørdagens fodboldkamp på Nord Energi Arena mod Brabrand. Det blev 1-1 efter føring ved pausen til et noget tungt hjemmehold.

Brabrand kæmper som næstsidst en desperat kamp for at overleve i landets næstbedste fodboldrække NordicBet Ligaen, hvor Vendsyssel FF stadig er i spil til oprykning til Superligaen. Det var i den kamp ikke til at se forskel på top og bund, hvilket har været billedet gennem hele sæsonen med stor jævnbyrdighed.

Marcus Solberg bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter 36 minutters spil med et godt hug uden chance for gæsternes målmand. Brabrand havde en kæmpechance i en situation, hvor dommerne overså en klar offside, hvor Nicolai Flø kom godt ud og fik reddet.

Marcus Solberg bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter 36 minutters spil

Det gik dog galt allerede efter nogle minutters spil. Efter et vedholdende pres fra Brabrand sendte Benjamin Lund bolden i eget mål til udligning for gæsterne. Det resultat holdt sig kampen ud.

På lørdag kommer oprykningskonkurrenterne fra Viborg til Nord Energi Arena, og så er det ved at være på tide at få gang i målmaskinen igen og håbe, at de mange skadede spillere snart er klar igen.

Trods det skuffende resultat mod bundholdet Brabrand rykker Vendsyssel en plads op på tredjepladsen, som efter de næste og sidste fire kampe i den ordinære turnering giver kvalifikationskampe om en plads i Superligaen.

Vendelboerne rykker forbi næste lørdags modstander Viborg, som på hjemmebane tabte 0-1 til Vejle, der fører rækken foran Esbjerg.