Vendsyssel FF kæmpede forgæves mod overmagten

Næste kamp for Vendsyssel FF er søndag den 21. oktober klokken 12.00 på Nord Energi Arena i Hjørring, hvor Horsens kommer på besøg.

201

Som ventet kunne Vendsyssel FF trods en ihærdig indsats og flere målchancer ikke stille noget op på MCH Arena i Herning mod de forsvarende danske fodboldmestre FC Midtjylland, der søndag aften vandt 3-0.

Efter en flot solo-aktion af Adekoya var Vendsyssel FF tæt på at score efter 27 minutters spil, men Jesper Hansen reddede på flotteste vis i hjemmeholdets mål.

Hjemmeholdets høje og dygtige Paul Onuachu gjorde det slemme ved gæsterne i første halvleg med scoringer efter 29 og efter 42 minutter.

Gæsternes Adekoya blev kort før pausen skadet skiftet ud med Ifeanyi, der også var tæt på at score for holdet fra Vendsyssel.

I det meste af anden halvleg dominerede hjemmeholdet, og vendelboernes målmand Nicolai Flø viste atter sine store kvaliteter med flere flotte redninger.

Mod kampens slutning viste Vendsyssel FF igen tænder og understregede formatet til at være i superligaen, som indtil videre ikke har imponeret ret meget.

To minutter inde i dommerens tillægstid på det imponerende stadion lidt uden for Herning lukkede og slukkede Hassan med en scoring til 3-0.

Så må vendelboerne vise opbakning og dukke op på stadion. Billetter kan købes på Vendsyssel FF’s hjemmeside.