Vendsyssel FF hentede et point i Hjørring mod AGF

Vendsyssel FF fik endelig gang i målscoringen og ligner et hold, der er på vej frem.

261

Der var spillet præcist ét minut, da ellers så målfattige Vendsyssel FF scorede i søndagens superligakamp på Nord Energi Arena mod AGF.

Den hurtige målscorer til 1-0 var Tiémoko Konaté efter oplæg fra Morten Knudsen.

Det blev syv minutter senere 1-1 på mål af Kasper Lunding i en situation, hvor hjemmeholdets forsvar bestemt ikke scorede topkarakterer. Daniel Thøgersen blev noteret for oplægget.

Vendsyssel FF var tæt på endnu en scoring med en bold på krydset i første halvleg, som blev en jævnbyrdig affære med en lille overvægt til AGF, der tydeligvis havde mere at spille for en holdet fra Vendsyssel.

Efter 32 minutters spil scorede hjemvendte Patrick Mortensen til 2-1 nærmeste med ryggen mod målet på et glimrende oplæg af Youssef Toutouh.

Adama Guira fra AGF røg kort inde i anden ud med sit gule kort nummer to, og det gjorde det naturligvis lettere for hjemmeholdet, som udlignede til 2-2 et kvarter før tid på mål af Al-Hadji Kamara efter glimrende oplæg fra Jon Thorsteinsson.

Gæsterne havde også et forsøg på overliggeren, og Vendsyssel FF havde et par chancer som med lidt mere held og koncentration var endt i maskerne. Generelt leverede hjemmeholdet en klar godkendt indsats, og det tyder på, at flere spillere er ved at lugte mål igen.

Der var skuffende kun mødt 2059 tilskuere op på Nord Energi Arena, der er under ombygning for 23,5 millioner skattekroner for at få plads til flere tilskuere. Er interessen for superligafodbold i Hjørring og Vendsyssel virkelig så dårlig? eller skyldes det den hårde vinter og kommende modvind på cykelstierne?

Vendsyssel mangler nu på lørdag klokken 16 Vejle på udebane og søndag den 17. marts klokken 17 i Hjørring FC Nordsjælland, før nedrykningskampene begynder. Her bør der komme rigtig mange tilskuere – og det må der også gerne komme til kampene i nedrykningslutspillet, der vil afgøre, om Hjørring og Vendsyssel også efter sommerferien har et fodboldhold i superligaen.

AGF kan fortsat nå med i top 6 og dermed slutspillet om mesterskabet. Det kræver dog sandsynligvis sejre både over OB i Århus og i sidste rundes udekamp i Aalborg, der kan blive en direkte dyst om at komme med i det fine slutspil.