“Vend Rasmus ryggen” fik mange til at danse

Mit budskab er kort og klart, god tur hjem Rasmus for her i Hjørring står vi sammen, her passer vi på hinanden og giver plads til hinanden.

1265

Aktivist og Real’ist Marc Real fra Hjørring bidrog med sin fredelige moddemonstration i høj grad til at lørdagens besøg i Hjørring af Rasmus Paludan fra Stram Kurs fik en rolig afvikling, og han opfordrer til, at alle i fremtiden samarbejder om lignende initiativer.

På Facebook skriver han blandt andet:

– Endnu en gang endte et samarbejde med mit arbejde til min demonstration måtte skrottes, ærgeligt men stadig fik vi lavet en god demonstration og fik også lavet en fest, da vi fik lokket de folk der stod ved Rasmus væk og fik dem over på pladsen og danse, efter mangfoldigheden forsvandt hvilket vi fik rigtigt meget ros for af politiet.

Tak for hjælpen alle i unge der var friske på at danse og feste Rasmus’s budskab væk. Tak til Hjørring Musiske Skole, der lod mig anvende deres mikrofon og højtalere.

Marc real oplyser, at der var omkring 20 deltagere, som havde gjort turen til Hjørring fra store dele af landet.

– Der kom for eksempel en ung gut fra Sønderjylland. Han havde bagt boller og kage, og der kom folk fra blandt andet Randers og Skørping, som havde læst om min moddemonstration “Vend Rasmus ryggen”. Jeg vil altid gerne samarbejde og håber, at vi i Hjørring i fremtiden vil kunne samarbejde om sådan noget her, for det ville være godt for demokratiet, fortæller Marc Real.

Hjørring d. 20/10- 2018Vi fik endelig de unge væk fra Rasmus Paludan og over at danse med os, som var en del af planen til min oprindelige demonstration, da den anden demo havde pakket sammen ??

Gepostet von Marc Real am Samstag, 20. Oktober 2018

Her snakker jeg med de unge om hvorfor de var mødt op ovre hos Rasmus, deres svar gjorde mig såååå glad indeni.

Til sidst får jeg hevet nogle unge muslimer med over på parkerings pladsen og får også lokket de fleste af Rasmus’s tilskuere over og danse sammen med os allesammen i samarbejde med en af drengene der gik med over.

Det var så godt, vi sluttede af med stil i Hjørring og sagde en flot afsked til Rasmus med vores helt egen “mangfoldigheds fest”.

Del gerne ????? Rasmus Paludan 2Her snakker jeg med de unge om hvorfor de var mødt op ovre hos Rasmus, deres svar gjorde mig såååå glad indeni ?♥️Til sidst får jeg hevet nogle unge muslimer med over på parkerings pladsen og får også lokket de fleste af Rasmus's tilskuere over og danse sammen med os allesammen i samarbejde med en af drengene der gik med over.Det var så godt, vi sluttede af med stil i Hjørring og sagde en flot afsked til Rasmus med vores helt egen "mangfoldigheds fest" ?

Gepostet von Marc Real am Samstag, 20. Oktober 2018

Her er Marc Reals tale op fra demonstrationen mod Rasmus Paludan lørdag den 20. oktober 2018 i Hjørring:

“I Danmark er jeg født der har jeg hjemme, den sætning vil altid runge lidt i mit hoved for jeg er født i Schweiz, men Ikke desto mindre føler jeg mig hjemme her 100 procent.
Hvad er det at være at være dansk..?

For mig personligt er det at integrere sig og være en del af det samfund jeg bor i, synes der er for meget snak om det at være dansk.

De folk der kender Danmarks historie vil vide at Danmark blev skabt af folk fra alle verdenshjørner, så hvad betyder den sætning vi så tit hører i debatten om at være dansk “Danmark for danskerne”..?

Hvis vi skal følge den sætning er alle jo pr automatik danskere eller..?

Jeg ved godt jeg sikkert ikke bliver populær ved at tage denne problematik op, men dagens demonstration fortæller mig at vi er “nødt” til at have den debat nu.

I Sverige har vi set hvordan manglende integration og fremmedhad er ved at splitte folk på tværs af nationalitet og tro, det må vi ikke lade ske her.

Vi har altid stået som et fredselskende folk på verdensplan, Danmark har altid været det land hvor alle var glade og vores samfund tog hånd om alle.

Det behøver jeg nok ikke holde tale om, jeg tror godt vi alle ved at sådan er det ikke længere.

Kyniske rigmænd malker vores samfund og efterlader os med problemerne, demokratiet er blevet et oligarki.

Den danske Bank, told & skat, kvote kongerne, MRSA, havbrug, pesticider i vores drikkevand, skattely, skifergas, MARS, DONG, Vaccine fabrikken og alle de andre katastrofer der er væltet ind over os de sidste mange år, er det okay eller hvorfor er det vi ikke kræver vores demokratiske ret til at forbrydere som disse straffes..?

Jeg har en tese om magteliten ønsker at fjerne fokus fra alle disse ting og faktisk gør det ret let.

Et eksempel, først starter man en krig, det skaber flygtninge og når man ikke laver helt klare regler om integration og hvad man forventer at folk gør når de kommer til landet, så skaber det et vakuum der sender folk ud i armod og ligegyldighed.

Hvordan kan man forvente at mennesker der kommer fra et helt andet samfund med helt andre værdier og normer skal kunne sætte sig ind i vores uden hjælp eller forståelse for hvad de kommer fra.

Nogle har oplevet krig og har haft det helt tæt inde på kroppen, set ting vi andre forhåbentligt aldrig kommer til at opleve.

Hvorfor er det vi ikke kræver at vores politikere der støtter krige, tager flygtninge ind de ikke integrerer, tager ansvar og i stedet for som mange man ser i dagens debatter giver flygtningene skylden..?

Jeg er chokeret over der stadig er folk der tror på at disse mennesker har tilladt at få deres kære slået ihjel, deres land ødelagt og blevet hjemløse “bare” for at komme og bruge vore allesammens penge.

Når personer som Rasmus Paludan og vores eget etablerede samfund kan få lov til at sende sådan et budskab, og endda få politibeskyttelse til at rejse land og rige rundt og sprede hans propaganda, så gør det mig ked af det.

Stram kurs er et parti der stiller op til Folketinget, det i sig selv er skrækkeligt synes jeg, men det strider også imod vores ytringsfrihed hvis vi fjerner denne mulighed.

Jeg går 100 procent ind for ytringsfrihed og synes ikke vi skal censurere den på nogen måde, men samtidigt er det også forkasteligt at vi bruger tid på den slags had prædikat.
Hvorfor ikke bruge tiden på at løse problemet..?Uanset hvor jeg har været gennem hele mit liv har jeg mødt disse hurdles, i stedet for en reel problemløsning bruger vi oceaner af tid på meningsløse diskussioner som intet udretter.

Jeg lavede for nyligt et opslag om halvering af kødforbrug ud fra en avisartikel, hvor staten mente vi kunne halvere vores kødforbrug på 32 år hvis vi lavede debat og fik set på forskellige løsninger.

Jeg er selv stor fortaler for stop madspild, og i den ånd er det jo helt latterligt at vi producerer 50% mere end vi reelt forbruger.

Hvorfor bruge 32 år på at finde en løsning når vi kan nøjes med at stoppe overforbruget, det behøver ikke tage 32 år og så har vi løst problemet med det samme.

Det jeg prøver at tegne et billede af her er at vi er blevet en nation af folk der sidder tilbagelænet og venter på at “Nogen” må gøre noget, mit budskab til jer der er kommet i dag, er at vi selv er nødt til at gøre noget.

Vi er alle ansvarlige for det samfund vi lever i og vi kan alle gøre noget for at ændre det, vi skal bare lære at stå sammen og ikke lade os splitte af falsk indoktrinering og manipulering.

Det er os der har magten som jeg plejer at skrive i mine mange opslag på facebook, jeg prøver dagligt at få folk til at få øjnene op for dette, og jeg forstår ikke vi tillader en lille mængde (Cirka én procent) at bestemme over os alle. Vi er 99 procent, der kan gøre modstand..? Det er os der har magten, husk det..

Hvis vi ikke køber de varer producenterne laver hvem skal så købe dem, hvis vi ikke stemmer på de korrupte politikere, hvordan skal de så få magt, hvis vi siger nej til EU hvordan skal de så tvinge os med reformer til at ødelægge vores velfærd, arbejdsmarked, skoler, uddannelsessystemer osv..?

Prøv at tænk lidt på det, når vi står her i dag er det fordi vi ikke har taget stilling til det store ansvar vi i teorien har som mennesker.

Det er fordi vi har fralagt os magten og tilladt en meget lille gruppe at bestemme over os.
Vil du lade det fortsætte..?

Jeg kæmper for min datter og de børn hun forhåbentlig sætter i verden en dag, de skal have mulighed for at drikke rent vand, bade i havet, gå en smuk tur i skoven og nyde det alsidige dyreliv vi stadig har.

Hvad vil du gøre for dine børn, for dig selv og den familie du har..?

Jeg håber at en demonstration som denne, vil hjælpe folk til at tage stilling til det ansvar vi har for hinanden.

At vi alle kan leve side om side og nyde godt af hinandens diversitet, det er jo netop det at vi er så mange forskellige mennesker til i verden, der gør at vi har så mange fantastiske ting og vi kan så meget.

Vi har lært af hinanden gennem historien og det skal vi fortsætte med, Danmark blev kun stort fordi vi var mange i den gruekedel der skabte landet, det må vi aldrig lave om på ♥️
Jeg håber i har lyst til at vise Rasmus og resten af verden at i Hjørring har vi overskud og sammenhold nok, til at stå sammen, være hinandens naboer og udvise nok empati for dem der kommer her til at give dem tillid til at vi vil dem det bedste.

Så er jeg sikker på de har lyst til at lære os at kende, lære vores sprog og blive en del af det samfund som giver mulighed for at have et fast arbejde, eje sit eget hus og være sin egen lykkes smed, helt af sig selv.

Det er med kærlighed og sammenhold vi løser verdens problemer, ikke med had og splittelse.

Jeg synes vi allesammen skal vende ryggen til Rasmus og synge kringsat af fjender af Kim Larsen, på den måde kan vi sende et samlet budskab om vi ikke lader os splitte af en magtelite der kun ønsker flere penge på bekostning af vores levevilkår, men at vi står sammen og vil kæmpe for vores fælles samfund.

Ville være stort hvis vi kunne gøre lidt som i Randers hvor de gjorde demo’en til en fest med arabisk musik og dans, så kan vi overøse Rasmus og hans budskab om splittelse med ren kærlighed og sammenhold.

Tak fordi i alle sammen ville komme og gøre dette til en fest i stedet for et budskab om samfundstabere og mange tak for jeg måtte sige disse ord til jer, jeg håber de kan være med til at skabe en ny debat som vi virkelig trænger til her i landet.

Mit budskab er kort og klart, god tur hjem Rasmus for her i Hjørring står vi sammen, her passer vi på hinanden og giver plads til hinanden.

Husk det er os der har magten!

 

18 Kommentare
Inline Feedbacks
View all comments
Michelle
5 år siden

Marc Real
Kan det ikke være underordnet
Om det var vend Rasmus ryggen, eller mangfoldigheden der sejrede
Budskabet kom jo ud som var jeres “ fælles” hensigt .
Det lyder lidt til i mine øre,at for dig handlede det mere om den manglende opmærksomhed din demo fik.
Kan det tænkes det var pga de dødstrusler dine støtter sendte til folk der ville være mod jeres demo?
Ja aner det ikke,men tænker den lidt .

Marc Real
5 år siden
Reply to  Michelle

Hej sus
Jo 100% ligegyldigt og det er heller ikke hvad mine udtalelser drejer sig om, jeg påpeger at det er så forkert at byrådspolitikere opfører sig på denne måde og tromler folk/borgere der gerne vil slås for det samme.
Det at de ekskluderer visse partier for samarbejde er direkte skadeligt for demokratiet, vær sød at sæt dig ind i hvad problematikken er før du udtaler dig.
Vedr disse dødstrusler, aner jeg ikke hvad du taler om, jeg kan af gode grunde ikke vide hvad folk skriver til hinanden privat og blander mig heller ikke i det.
Hvad vil du sige med din beskyldning..?

Michelle
5 år siden
Reply to  Marc Real

Marc Real
For det første hedder jeg Michelle,for det andet har jeg godt og grundigt sat mig ind i problematikken . Budskabet er for dig “ se mit kæmpe arbejde jeg kom først. Det lægger du virkelig ud,i hver artikel du nævner . Jeg var den første.
Disse trusler var du jo bekendt med endda med navn på nogle .
Du ved gjort hvem jeg er datter af…..

Marc Real
5 år siden
Reply to  Michelle

Navnet var bare en hilsen til din medskribent, jeg har aldrig gjort noget af det jeg laver for at opmærksomhed, så ville det være verdens dårligste betalte job.
Jeg har bare fået nok af at andre skal lukrere på mit arbejde og sylte arbejdet for andre uden at tage en lille smule ansvar for hvem de træder over tæerne.
Jeg valgte som du kunne se at gøre det bedste ud af dagen og fik også mit oprindelige budskab ud og fik gjort det jeg gerne ville efter de andre var pakket sammen.
Det har aldrig drejet sig om opmærksomhed for mig men det at man ikke anerkender alle de folk der hjalp mig med at lave min demonstration.
Det og det at man udelukker partier fra demokratiet i et byråd, det er ikke demokratisk det er egoistisk og kuk for at fremme egne interesser, hvis du ikke har set hvad jer dagligt deler på min Facebook, så er det netop disse uretfærdighed og det tabte demokrati jeg håber på vi samlet kan genindføre.
Prøv at læs mine opslag med et åbent sind og ikke den gift du er værket fodrer med, ellers ønsker jeg ikke yderligere kontakt med dig.
Truslerne aber jeg intet om, de kan være præfabrikeret som resten ad det jeg har set fra den side.
Uanset er det ikke noget jeg forholder mig til da det intet har med mig at gøre, den må din mor selv tage med de folk.

Marc Real
5 år siden
Reply to  Marc Real

Blevet ikke værket.

Marc Real
5 år siden
Reply to  Marc Real

Aner ikke aber, Omg er træt af den her ordbog ?

Michelle
5 år siden
Reply to  Marc Real

Marc det var ikke fake profiler der smed de trusler, det var kriminelle “ muslimer” der var tilmeldt din demo . Endda med deres eget navn. Ja det er i lovens hænder nu til videre retsfølgelse … jeg er ikke vokset op med gift til musliner og indvandre,som du ved er min kæreste muslim

Marc Real
5 år siden
Reply to  Michelle

Jeg har ikke skrevet nogen steder de var fake har jeg..?
Hvad ved jeg om det, der var 700 meldt til min demo, tror du jeg kender alle dem personligt og ved hvad de står for, det er nogle sjove argumenter du kommer med, der er ikke noget hold i dem..?
Ja jeg ved godt hvem din kæreste er, hvad har det med sagen at gøre..?
Vi er åbenbart af forskellige meninger og det er i min verden helt okay, forstår ikke denne trang til hele til at skal skyde mig ting i skoene, synes det virker barnligt og vil faktisk ikke spilde mere tid på det.
Ha en forsat god dag.

Marc Real
5 år siden
Reply to  Marc Real

Til hele tiden at skal skyde mig ting i skoene

Michelle
5 år siden
Reply to  Marc Real

Nej men du skrev præfrabrikeret ,og jeg var fodret med gift . Derfor nævnte jeg min muslimske kæreste,og det var danskhadende muslimer bag truslerne . Lad nu den demo ligge, i fik et fælles budskab ud,som jeg er tilhænger af

Marc Real
5 år siden
Reply to  Michelle

Vil ikke kommentere på det mere da jeg intet har at sige til hende nogensinde mere, ønsker ingen kontakt.
Er glad for du ser det sådan og jeg har det på samme måde, det var så fedt at vi fik sendt Rasmus hjem uden tilskuere.
Vi sendte et flot budskab fra Hjørring og det kan vi alle være stolte af ♥️

Michelle
5 år siden
Reply to  Marc Real

Hvad har det med debatten at gøre, hold emnet , jeres had til hinanden burde ikke deles offentligt , men det er så barnligt mener jeg . , hvorfor er der had tja Real ved udmærket , men vil ikke ned på dit stadie og svine folk til ??

Tine
5 år siden
Reply to  Michelle

helt enig med dig og andre omkring det private halløj,som fylder en spalte unden nogen mening fra andre

Marc Real
5 år siden
Reply to  Tine

Vil ikke kommentere yderligere på dette, da det er passé og vi forhåbentligt alle har lært af det, jeg ved jeg har.
Jeg prøvede på at fortælle min version af hvad der skete og det skal man altid passe på, nu vil jeg videre i mit liv, på alle fronter.

Tine
5 år siden
Reply to  Marc Real

Ja det kan jeg godt forstå du vil efter alt . Stop dine små julelege mod folk der intet har gjort dig, udover at aflæse dig . Forsat god aften . One a Thoose days . ??

Helle
5 år siden
Reply to  Marc Real

Hvilken version af det der skete
Du udstiller afgjort ikke folk med navn nævnelse,som du har gjort
Hvis det er din privat konto
Kender jeg og flere efterhånden- grunden til dette.

Ingen er uden skyld,og slet ikke dig. Stop dine sjove uærlige historie i oplandet
Det fortæller igen,hvad du er for en person . Ingen fortjener den ondskab du besidder,ingen overhovedet . Vær din alder ansvarlig på alle fronter.

Tine
5 år siden
Reply to  Marc Real

Hvad har dine personlige holdninger på privat kontoen,med den debat at gøre. Hvorfor dele den med os andre. Det er ikke en tegneserie for børnehaven.
Synes det er lavt af dig,fordi du for modspil af folk der var truet på livet af nogle af dine støtter.
Havde du ikke lavet den demo var de trusler været foruden
Min mening , men smid du også noget trælst mod mig. ?

Tine
5 år siden
Reply to  Marc Real

Hvorfor debattere du mod folk
Synes det er forkasteligt,hvad en som du med din baggrund kan tillade dig,svine folk til fordi de ikke danser efter din pibe med gode sager, hold debatten næste gang du kommentere ikke personlige angreb,som rager os en høstblomst,- fortæller bare hvad du indeholder genrerelt ..
tak for din fremtidige forståelse for debat .” HOLD EMNET.”.