Uskarpe Vendsyssel FF tabte

Brøndbys medbragte fans er altid en historie for sig, og sådan var det også i Hjørring.

497

Fodboldkampe vindes ved at score mål, og når Vendsyssel FF trods en glimrende indsats specielt i første halvleg ikke formåede at score på oplagte chancer mod Brøndby, vandt gæsterne 2-1.

Søndag eftermiddag på Nord Energi Arena i Hjørring var oprykkerne Vendsyssel FF før pausen i den underholdende dyst klart bedre end storholdet Brøndby, der i Hjørring var en skygge af tidligere tiders storhed.

Trods flere gaver fra gæsterne og gode muligheder lykkedes det ikke hjemmeholdet at score. Det kunne Brøndbys Kamil Wilczek til gengæld kort før pausen, og så kunne gæsterne ufortjent gå til pausen med 1-0.

Det blev 2-0 midt i anden halvleg atter ved superligaens topscorer Kamil Wilczek, før Emmanuel Ogude på straffespark reducerede til 1-2 efter 75 minutters spil. Flere mål fik de mange tilskuere ikke denne herlige fodboldsøndag i Hjørring trods en mega-stor chance til Lucas Jensen i sidste sekund.

Næste kamp for Vendsyssel FF er på søndag den 2. september klokken 18 i Århus mod David Nielsens ubesejrede AGF.

Brøndbys medbragte fans er altid en historie for sig, og sådan var det også i Hjørring. Det udsolgte udebaneafsnit satte flot præg på kampen med kampsange og råb hele kampen igennem og mange plusser for det.

Desværre viste en enkelt Brøndby-fans også i Hjørring dårlig sportsånd, da der fra udebaneafsnittet blev kastet en ekstra bold på banen netop som Ogude sparkede straffespark. Han bevarede roen og scorede sikkert.