Ungerne udfordrede Jesper fra Tårs til pælesidning hos TV2 Nord.

Det er Jesper Revsbech Andersens børn, der har udfordret ham til at stille op til TV2 Nords pælesidningskonkurrence. Derfor skal pengene også bruges på familien, hvis han vinder.

832

TV2 Nords konkurrence i pælesidning nærmer sig. En konkurrence, hvor fem deltagere i 48 timer dyster om at sidde længst tid på en pæl. Vinderen kan gå fra konkurrencen med en præmiesum på 20.000 kroner.

I Tårs er kokken Jesper Revsbech Andersen en af dem, der lige nu går og forbereder sig på at skulle blive siddende så længe som muligt. Han har meldt sig som deltager på opfordring fra sine tre ældste børn. I alt har han fem børn, hvoraf den yngste blev født for tre uger siden.

Hvem er du?

Jeg hedder Jesper og er 38 år. Jeg bor i Tårs med mine fem børn og kone, og til daglig arbejder jeg som kok. Jeg har meldt mig til konkurrencen, fordi de tre ældste børn synes, det kunne være fedt at se mig sidde på en pæl. Så sagde jeg, at det gør jeg, det er intet problem. Så det er ungerne, der har udfordret mig.

Hvad forventer du af konkurrencen?

Jeg glæder mig til at komme ud og sidde de der dage på pælen sammen med de andre konkurrenter, og så få slappet af og taget den udfordring op, jeg har fået af mine unger. Det bliver hårdt, men jeg må jo betragte det som en lille ferie, hvor man kommer lidt væk fra hverdagen og får slappet af. Og så ved jeg jo, at hele familien hepper fra sidelinjen, så de er ikke så langt væk.

Hvad bliver den største udfordring?

Det sværeste bliver at skulle op og ned af pælen, når man skal på toilettet. Når man lige har fået noget ro, så sover man nok lidt bagi. Så det bliver hårdt at skulle op og ned.

Hvad er din største styrke?

Det er, at jeg er tung i røven og stædig som en rigtig vendelbo. Så det er det, der bringer mig i mål.

Hvad vil du bruge de 20.000 kroner på?

Vinder jeg konkurrencen, så vil jeg da have det fantastisk. Det er bare en sejr mere. Så vil jeg bruge pengene på hele familien, og så skal vi have en tur og ud og hygge os.

REGLER
  • På toppen af pælene er der monteret en solid plade på 25 x 25 cm, og et stykke nede på pælen er der en vandret fodstøtte. Det er ikke tilladt at spænde sig fast til pælen.
  • Deltagerne må bevæge sig, som de nu kan, så længe de ikke forlader pælen. Støtte må kun ske på pladen og fodstøtten.
  • Toiletbesøg foregår 4 gange i døgnet i en 10 minutters pause. Pausen må alene bruges til toiletbesøg og skal godkendes af opsynet.
  • Alt tøj, læsestof, cigaretter, lighter, solbriller, hynder og andet udstyr skal medbringes fra starten. Hvis du taber noget, er det ikke tilladt at få nyt bragt ud. Undtaget er medicin, plaster og lignende.
  • Cirka hver femte time får du bragt mad og drikke ud til pælen.
  • Hvis en deltager forlader/falder af/blæser af pælen er vedkommende ude af konkurrencen.
  • Du skal være 18 år gammel for at deltage.
  • Den deltager, der har flest point, når de 48 timer er gået, har vundet.

Udholdenhed, stædighed og viljestyrke. Det er noget af det, der kræves, når de fem deltagere skal forsøge at sidde på hver sin pæl i 48 timer i TV2 Nords pælesidningskonkurrence, som går løs 22. august. Førstepræmien er på 20.000 kroner – og undervejs bliver deltagerne stillet opgaver, som publikum kan hjælpe med at løse.

Link til tidligere artikel

Anna-Katrine fra Hjørring vil vinde konkurrencen i pælesidning hos TV2 Nord

0 Kommentare
Inline Feedbacks
View all comments