Uggerbys oldboys tabte mandag lokalopgøret til Bindslev

Rigtig mange tilskuere havde mandag aften fundet vej til Bindslevs træningsanlæg, hvor der var lokalopgør i oldboys mellem Bindslev og Uggerby.

291

Mandagens lokalopgør for oldboys mellem Uggerby og Bindslev var lidt specielt, fordi mange af Bindslevs spillere plejer at stille op for Uggerby, men er vendt tilbage til det nystiftede hold i Bindslev.

Det blev desuden en taktisk affære og endte uden scoringer ved halvleg, selvom der var store chancer i begge ender. Bindslev fik scoret det første mål 10 minutter inde i anden halvleg, og så troede alle, at den kamp var afgjort, men tre 10 minutters udvisninger til Bindslev gav Uggerbys spillere troen på point.

Tredje halvleg er afgørende vigtig for oldboys.

Chancer havde de således også masser af, men i stedet lukkede Bindslev kampen på et kontraangreb og vandt dermed 2-0. Uggerby spiller hjemme næste mandag kl. 19.00 mod Astrup.

– Det var en hårdt spillet fight, som også kostede en knækket tand hos en forsvarsspiller fra Bindslev forsvarer. Hjemmeholdet havde dog de allerstørste chancer med to på overliggeren, fortæller Teddy Borrisholt Sørensen fra Bindslev.

Håneretten ligger nu ifølge Bindslev hos dem indtil returopgøret den 25. juni i Uggerby.