U11 pigerne fra BTI vandt sæsonens første kamp mod Skagen

Efter en flot kamp mod gæsterne fra Skagen blev det desværre til et mindre nederlag mod FFI.

67

U11 pigerne vandt første kamp torsdag mod Skagen med hele 3-0.

U11 pigerne vandt første kamp i dag mod Skagen med hele 3-0!!! ??⚽Kamp 2 er modstanderen FFI.Pigerne kæmpede bravt i første halvleg mod FFI, hvilket resulterede i pauseresultatet 0-0. I starten af 2. halvleg lavede vi desværre en forsvarsfejl og de fik scoret til 1-0. Pigerne blev ikke slået ud af det og kæmpede derfor bravt videre. Vi var tæt på at udligne et par gange, men FFI målmanden redede begge gange af to omgange. Der blev desværre også mere plads til FFI og de øgede til slutresultatet 2-0.Godt kæmpet piger. Ses mandag til træning. ⚽?

Geplaatst door BTI Fodbold op donderdag 31 augustus 2017

I anden kamp var modstanderen FFI. Pigerne kæmpede bravt i første halvleg, hvilket resulterede i pauseresultatet 0-0.

I starten af 2. halvleg lavede de desværre en forsvarsfejl, og modstanderne fik scoret til 1-0. Pigerne blev ikke slået ud af det og kæmpede derfor bravt videre.

De var tæt på at udligne et par gange, men FFI keeperen reddede begge gange. Der blev desværre også mere plads til FFI, og de øgede til slutresultatet 2-0.