Truende nederlag vendt til sejr for Vendsyssel Håndbold

Vendsyssel Håndbold indledte 2019 med en vigtig sejr på 25-23 i kvindernes 1. division over AGF.

138

Som i et eventyr af H. C. Andersen måtte træneren, spillerne og publikum grueligt meget igennem, inden sejren var hjemme for Vendsyssel Håndbold.

Faktisk førte aarhusianerne igennem det meste af kampen – senest fem minutter før tid, hvor måltavlen i Arena Nord viste 22-23. Men så slog U19-landsholdsspillerne Sara Madsen og Cecilie Thermansen til med henholdsvis to og ét mål.

Sara Madsen stod også for udligningen til 22-22, så hun spillede en afgørende rolle, da den jævnbyrdige kamp skulle afgøres. Dejligt at se, at træneren troede på Sara Madsen i dag. Det efterlyste Kanal Frederikshavn efter holdets seneste hjemmekamp.

Natascha Wollesen blev dog kåret til Vendsyssels Fighter. Den lynhurtige playmaker spillede solidt i 60 minutter og påtog sig et stort ansvar. Også fløjspilleren Natasja Ørgaard efterlod et fint indtryk med fire mål og fire forsøg.

Inden kampen blev sponsorerne i Vendsyssel Håndbold præsenteret for de planer, som klubben har med Syvstenhallen, der – i bedste fald – bliver fast hjemmebane allerede i næste sæson. Det blev også slået fast, at klubbens målsætning er ligahåndbold om senest to et halvt år.

– Men vi mangler at vise kvalitet og den rigtige indstilling på banen, erkendte Kent Ballegaard.

Problemerne fortsatte for Vendsyssel i det første kvarter, hvor AGF bragte sig foran med 10-5. Tre mål af Sara Madsen bidrog dog til pausestillingen 11-11.

Vendsyssel åbnede stærkt i anden halvleg og kom foran 14-12, men fire AGF-mål på stribe holdt gæsterne foran indtil 11 minutter før tid. På dette tidspunkt var AGF’s bedste, Amalie Jacobsen, som klubben i julepausen har fået fra Horsens, blevet ramt af en skade. Det svækkede klart AGF i den spændende slutfase.

YEEES!!!!!!!Sejr over AGF på hjemmebane 25-23, sådan piger.Stik dem lige et LIKE for dette