Strømmen gik for Jyllandsseriens damer i Stendyssehallen

Det blev til både sejre og nederlag ved søndagens hjemmekampe for Horne KFUM Håndbold.

7

Strømmen gik angiveligt for nogle af damerne under søndagens kamp i Jyllandsserien mod Frederikshavn.

Efter at være kommet bagud med et par mål fra start spillede Horne KFUM ellers udmærket og kom foran med 5-2. Blandt andet blev der set gode contraløb af Maria Bundgaard.

Sammen med et godt forsvar betød det, at der ikke blev scoret mange mål i 1. halvleg, som imidlertid endte  5-7 i frederikshavnernes favør. På trods af flere skadede spillere og de deraf afledte udfordringer var det derfor også indtil de sidste 10 minutter en udmærket spillet kamp med fin fight og fornemt forsvar.

Tre brændte straffekast skæmmede desværre indtrykket og stækkede mildest talt spændingen noget mere end bare en lille smule, men det lykkedes til gengæld for Bodil Christensen at loppe bolden i mål adskillige gange fra fløjen. Kampen blev på grund af det angivelige strømsvigt tabt med 12-23.

Årets sidste kamp for damerne fra Horne KFUM i Jyllandsserien er på lørdag mod HF Hjørring.

Søndagens øvrige resultater i Stendyssehallen:
Drengene i U10 vandt 17-16 over Hjøring IF.
De jævnaldrende piger måtte derimod indkassere et nederlag på 3-29 til Strandby/Elling IF.
I herrernes Serie 3 tabte hjemmeholdet 16-23 ligeledes til Strandby/Elling IF.
Endelig i damernes Serie 4 vandt Horne KFUM 15-11 over Hellum IF.