Storsejr til Vendsyssel FF i pokalen

Allerede efter syv minutters spil måtte hjemmeholdet kapitulere ved at lave kampens første mål i eget net.

449

Vendsyssel FF fra superligaen vandt som ventet en storsejr i Sydbank Pokalen torsdag aften på Als med hele 9-1 over det lokale serie 1-hold Egen UI.

Allerede efter syv minutters spil måtte hjemmeholdet kapitulere ved at lave kampens første mål i eget net – selvmål og 1-0 til superligaproffferne.

Sejren blev sikret med fem mål af Ogude, to af Brandão og et af Jeppe Illum og Ninos Gouriye. Egen UI scorede på straffespark efter 14 minutter i 1. halvleg. 6-1 ved pausen.

Vendsyssel FF gav debut i mål til Michael Tørnes, og Kasper Povlsen var efter en lang skadespause endelig tilbage i startopstillingen.

1-9 Jeppe Illum
1-8 Ninos Gouriye