Spænding til det sidste hos førsteholdet på Schlie Arena

Det var et stækket førsthold hos Hirtshals Boldklub, der onsdag aften især savnede Jesper Gravesen, men alligevel fik skabt en spændende kamp på Schlie Arena.

376

Desværre manglede førsteholdet i Serie 1 hos Hirtshals Boldklub især Jesper Gravesen, da de denne onsdag aften mødte Frederikshavn FI.

Til gengæld var det lillebror Ronni Gravesen, der efter 31 minutter med et flot hovedstød på ligeså vel gennemført assist af Jesper Ladefoged Andersen bragte hjemmeholdet foran i særdeles smukt fodboldvejr på Schlie Arena.

Den føring tog hjemmeholdet med til pause, men allerede efter et par minutters spil i 2. halvleg udlignede Jeppe Birkelykke for Frederikshavn.

Desværre for gæsterne gik der kun yderligere 2 minutter, før Hirtshals kom foran 2-1, men altså denne gang på et selvmål af Tobias Overlade.

Herefter blev der kæmpet bravt, idet gæsterne i perioder klart havde overtaget, mens hjemmeholdet fik tilkæmpet sig nogle gode chancer.

Heldet var dog med frederikshavnerne, som i aller sidste minut af kampen fik scoret på et hjørnespark, hvorefter den endte uafgjort 2-2.