Solid sejr til Vendsyssel FF

Sikke en måde at slutte 2019 af på for Vendsyssel FF.

173

En solid sejr, der kom i land takket være hårdt arbejde, stærk disciplin og en forrygende holdindsats. Intet mindre end en fornem afslutning på 2019, der har været præget af både med- og modgang.

Kampens 1. halvleg kommer ikke til at gå over i historien som en af de mest velspillede i fodboldens historie. Den var fattig på chancer, men til gengæld rig på dueller og kynisk forsvarsspil. Her dominerede vores bagkæde især. En bagkæde, hvor Søren Henriksen var rykket ud som højreback, for at finde plads til tilbagevendte Jakob Hjorth, der var blevet sin skade kvit.

De to – sammen med Jakob Blåbjerg og Andreas Kaltoft – holdte Viborg FF’s offensiv, der inden kampen var en rækkens absolut farligste bedømt ud fra antallet af scoret mål, fuldstændig fra fadet. De havde vel knapt en afslutning, hvor Peter Friis Jensen måtte i sving. Friis havde en af sine nemmere dage på kontoret, men når der var brug for ham, skilte han sig rigtig godt af med bolden.

Det var heller ikke fordi, vi ligefrem vadede i chancer før pausen. Emmanuel Ogude stod for den bedste af slagsen, da han hamrede bolden afsted fra distancen, hvor Ingvar Jónsson fik pareret.

Ellers stod den primært på duelspil i kampens første 45 minutter.

Efter pausen kom der lidt mere gang i den.

Inden for et minut havde begge hold en god mulighed for at komme på tavlen, men Emmanuel Ogude, der blev smukt sat i scene af Boateng, fik ikke overlistet Jónsson i målet. I den anden ende var Friis en sikker skanse, der holdte Alassana Jattas forsøg ude af målet.

Efter 63 minutter var Emmanuel Ogude igen på spil. Det nigerianske kraftværk hamrede til bolden fra distancen – nøjagtig som tidligere i kampen. Denne gang kunne Ingvar Jónsson ikke holde den, og i stedet røg den ud til Wessam Abou Ali, der viste sin angribernæse, da han lurede på muligheden for en ripost, og sikkert lagde den under Jónsson til 1-0.

Det fik gæsterne fra domkirkebyen til at satse, men de formåede ikke at blive særlig farlige.

I stedet var Morten Knudsen ved at lukke og slukke ballet, men hans langskud blev rettet af, og top i stedet stolpen. Det havde ellers været kirsebærret på toppen for en fin præstation fra Knudsen.

I slutminutterne pressede Viborg FF på for en udligning. Men vores defensiv var bundsolid. Et rent mesterstykke i forsvarsspil.

Derfor sluttede vi 2019 af med en rigtig flot sejr.

Vi slutter året af med en sejr ??????

Gepostet von Vendsyssel FF am Samstag, 23. November 2019

Matchfacts, NordicBet Ligaen, 18. runde

Vendsyssel FF – Viborg FF 1-0 (0-0)

Mål: 1-0 63. min Wessam Abou Ali

Advarsler: 58. min Rasmus Vinderslev, 60. min Lars Kramer (VFF)

Tilskuertal: 835

Startopstilling, Vendsyssel FF (4-4-2): Peter Friis Jensen – Søren Henriksen, Jakob Hjorth, Andreas Kaltoft, Jakob Blåbjerg – Tiémoko Konaté, Rasmus Vinderslev, Morten Knudsen (90+2. Lasse Steffensen), Emmanuel Ogude – Wessam Abou Ali, Christoffer Boateng (80. Mikkel Frankoch)

Startopstilling, Viborg FF (3-4-3): Ingvar Jónsson – Lars Kramer, Nikko Boxall (66. Mads Aaquist), Jakob Bonde – Alexander Fischer (75. Mikkel Knudsen), Frederik Brandhoff, Jeppe Grønning, Christian Sørensen – Jeff Mensah (77. Albion Avdijaj), Alassana Jatta, Christian Sivebæk