Søndagens to kampe gav sejr og uafgjort til U11 pigerne fra BTI

Søndag bød på en flot sæsonstart med to udekampe for U11 pigerne fra BTI.

101
På billedet ses bagerst fra venstre: Celina, Caroline, Freja, Mathilde og Sille. Bagerst: Natasja, Victoria, Laura, Freya og Emeli. Foto: BTI.

Søndag var det U11 pigernes tur til at komme i kamp og få gang i den nye sæson. Pigerne var med sommertiden tidligt oppe, da kampene skulle spilles i Brovst.

Første kamp var mod hjemmeholdet. Pigerne kom foran med 4-0, men efter første halvleg blev der lavet en del om på opstillingen. Målpige blev byttet med angriber og forsvar med midtbane. Det gav alle piger nye pladser, men pigerne fra BTI vandt ikke desto mindre 2. halvleg med 2-0. Altså samlet 6-0.

I dagens 2. kamp var modstanderen Aars. Resultatet af den kamp blev 1-1. En mere lige kamp, som de lokale piger dog burde have vundet, da de brændte alt for mange store chancer.

Kort fortalt et par gode kampe, hvor pigerne blev udfordret på forskellige måder, men som også viste, hvad der skal trænes fremadrettet.