Sikker sejr til Fortuna over FC Nordsjælland

Med en lynstart var der store forventninger til Fortuna i lørdagens kamp i Gjensidige Kvindeliga på Right To Dream Park i Farum.

184
Et hattrick fra Indiah samt et enkelt mål fra Machaela gav Fortuna en sejr på 4️⃣-1️⃣ over FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland blev sat på plads, da Michaela George efter 5 minutter scorede til 0-1, men hjemmeholdet rejste sig gradvist, og i det 27. minut fik den tidligere Fortuna-spiller Camilla Kur – efter en energisk, elegant indsats – udlignet til 1-1.

I anden halvleg indfriede Fortuna så forventningerne til fulde. Med to scoringer af australske Indiah-Page Riley og et selvmål var en sikker og fortjent sejr på 4-1 med i bagagen hjem.

Bortset fra 2. halvlegs første minutter stod der Fortuna på denne halvleg. Velovervejet og godt kombinerende spil var en nydelse. Med tre scoringer indenfor 20 minutter kan man ikke ønske sig mere.

Med hele fire mål er der noget som tyder på at Fortuna er på vej ud af scoringstørken, og at der nu venter tilhængerne gode oplevelser på Nord energi Arena – første gang søndag den 27. september, hvor det er FC Nordsjælland, der er på besøg.

Kampen i tal
5. min. 0-1 Michaela Georges
27. min. 1-1 Camilla Kur
60. min. 1-2 Indiah-Page Riley
82. min. 1-3 selvmål
84. min. 1-4 Indiah-Page Riley

Udskiftninger
Fortuna
61. min. ind Cristina Carp og Indiah-Page Riley ud Sofie Lundgaard og Vickey Bruce, 75. min. ind Olivia Holdt ud Karen Holmgaard, 89. minut ind Rebekka Frederiksen ud Signe Carstens, 90. mind ind Lise Dissing ud Machaela George.
FC Nordsjælland
64. min. ind Amanda Jacobsen Andradottir og Sarah Jankovskal ud Cathine Gryholt Larsen og Anna Karlsson, 75. min. ind Sarah Jankovska ud Katrine Møller Kühl, 88. minut ind Cecilie Larsen og Marlene Nordal Larsen ud Amalie Vangsgaard og Asia Johannesen.

Kampens dommer Oliver Simbold.  Linjedommere Morten Spove og Oliver Fjeldal.