Pigerne fra U13 vandt over U17 i kampen for Knæk Cancer

De ældre piger hos U17 havde overtaget, men fik aldrig scoret i den ordinære spilletid og tabte efterfølgende kampen i straffesparkskonkurrencen.

7

Der var masser af underholdende fodbold på kunstgræsbanen ved Hirtshals Idrætscenter samt rigtig mange tilskuere og et kamerahold fra TV2, da U13 og U17 pigerne kl. 11.00 spillede træningskamp med målaktier købt af publikum til fordel for Knæk Cancer.

De ældste piger havde reelt og praktisk taget i hele første halvleg langt det meste af spillet, men kampen blev unægtelig noget mere jævnbyrdig i anden halvleg, hvor de yngre piger også havde flere gode chancer. Den ordinære spilletid endte ikke desto mindre uafgjort.

Derefter gik spillerne ufortrødent direkte til straffesparkskonkurrence, hvor begge hold brændte et par skud, før de yngste piger kunne hive sejren og håneretten hjem med cifrene 5-4, hvilket udløste jubel. Målene skæppede desuden pænt i kassen til Knæk Cancer.