Oprykning til Liga 4 for drengene på U15 hos Tornby IF

Med en 2-1 sejr over Lundergård, sikrede Tornby IFs U15 drenge sig tirsdag aften en oprykning til Liga 4.

359

Tornby kom foran i første halvleg på et klasseangreb, hvor Biniam Gebremichael scorede på et oplæg sat i gang af Jakob Münster og assist fra Meron Mesigna.

Tornby sad på første halvleg, men Lundergård udlignede på et flot langskud, hvor Tornby-keeper Carl Johan Laursen, der ellers havde haft et par flotte fodparader inden, var chanceløs.

I anden halvleg var kampen langt mere jævnbyrdig – og det var først i slutningen af opgøret, at Peter Kagenzi kunne score efter en dødbold. Tornby fører nu rækken med seks point inden sæsonens sidste kamp mod SHI på hjemmebane på lørdag, og er derfor allerede rykket op.

Træner Kasper Bang fejrede det flotte resultat med at give pizza til hele holdet efter kampen. Det er første gang i mere end 10 år, at Tornby IF har et U15 hold.

Holdet er indstillet til Danskernes Idrætspris på grund af trænerens integrationsarbejde med flygtningedrenge.