Ny målvogter til Vendsyssel Håndbold

Den 19-årige Anna Vinther Veng Kristensen skifter på en 2-årig aftale fra Skanderborg til Vendsyssel Håndbold.

69
Anna Vinther Veng Kristensen er ny målvogter hos Vendsyssel Håndbold.

Anna Vinther Veng Kristensen er en ung målvogter, som har fået en rigtig god skoling. Ledelsen ser derfor frem til, at hun nu skal vise sig frem i Vendsyssel.

Til sommer flytter Anna Vinther Veng Kristensen nordpå sammen med de andre piger, der er kommet til, så alle spillere er i nærheden af klubben og de øvrige piger og staben omkring på holdet.

– Vi glæder os til at se Anna i Vendsyssel trøjen efter sommerferien, fastslår direktør Jan Hansen.

– Jeg har længe været på udkig efter en målvogter, og jeg kan kun sige, at jeg har fået den jeg allerhelst ville have. I Anna får vi en ung pige, der stiller store krav til sig selv og sine holdkammerater, tilføjer træner Kent Ballegaard.

– Hun vil træne, hun vil udvikle sig. Hun vil hele tiden mere. En udpræget vindertype, der bare passer perfekt ind i vores profil. Og så har hun allerede et par veninder på holdet, så den tilstrømning, vi får fra Skanderborg, vil helt sikkert gøre tingene lettere på den korte bane, men i den grad også på den lange, uddyber træneren hos Vendsyssel Håndbold.

– Nu bliver det vores opgave at få hende til at præstere og udfolde sit talent på senior-scenen, og samtidig indgå i et godt makkerskab med Elin. Jeg er i hvert fald ovenud tilfreds med vores målmandsteam til den kommende sæson, slutter Kent Ballegaard.

– Jeg er rigtig glad for at have lavet en aftale med Vendsyssel Håndbold og er super spændt på at komme i gang med træningen og dermed påbegynde min første sæson som senior. Mit indtryk er, at miljøet og mentaliteten i Vendsyssel passer rigtig godt til mig, og jeg tror, at det bliver motiverende at spille med et så ungt og engageret hold, hvor Elin og jeg forhåbentlig kan få et super godt samarbejde og en god indbyrdes konkurrence, supplerer Anna Vinther Veng Kristensen.

– Samtidig er Vendsyssel en klub, som har klare ambitioner, og det bliver super fedt at være en del af denne udvikling og forhåbentlig være med til at indfri disse mål. Jeg håber og tror, at jeg i Vendsyssel vil kunne fortsætte min udvikling og få en masse god erfaring og derudover, at vi kommer til at spille en masse passioneret håndbold, slutter den nye målvogter hos Vendsyssel Håndbold.

0 Kommentare
Inline Feedbacks
View all comments