Nedtur vendt til triumf på Schlie Arena

Tirsdag aften lykkedes det for førsteholdet fra Hirtshals Boldklub at få vendt et truende nederlag til triumf i pokalkampen mod et stærkt spillende hold fra Brønderslev IF.

8

Brønderslevs stærkt spillende hold fra Jyllandsserien lagde tirsdag aften kl. 19.00 i pokalkampen ud med højt tempo og hårdt pres mod Hirtshals Boldklubs førstehold, der for tiden spiller i Serie 1.

Det resulterede da også efter godt 10 minutters spil i den første scoring til Brønderslev IF. Ganske vist lykkedes det omkring 25 minutter senere for hjemmeholdet at få udlignet til 1-1 med en scoring af Martin Eriksen. Desværre måtte han senere i kampen udgå med en skade.

Martin Eriksens scoring tog dog på ingen måde modet eller pusten fra gæsterne, der bare tre minutter senere igen bragte sig foran, hvorefter stillingen var 1-2 ved starten af 2. halvleg, men 30 minutter senere udlignede Peter Jensen heldigvis for Hirtshals.

Indtil det tidspunkt havde Brønderslev IF ikke desto mindre lignet det klart bedste hold med spillernes høje tempo og bedre teknik fra Jyllandsserien. Den asymmetri i spillet ændrede sig dog med en flot scoring til 3-2 af Ronni Gravesen. Billedlig talt blev magtforskydningen illustreret ved, at gæsternes målmand bogstavelig talt måtte ned at bide i grønsværen på Schlie Arena.

Det sidste kvarter af kampen lykkedes det således hjemmeholdet at få et klart overtag, som resulterede i flere chancer og en sidste scoring til 4-2 af Jesper Ladefoged. Truende nederlag var vendt til triumf.

Hirtshals Boldklubs førstehold og os andre på sidelinjen kan dermed se frem til endnu en kamp i DBU Pokalens Pulje 1. Hatteløft og stort tillykke til hele holdet samt træner Frode Langagergaard!