Nederlag lørdag sendte
Vendsyssel FF bagud

Viborg var i hele kampen et lille skridt foran vendelboerne, hvor for mange ikke slog til i denne meget afgørende kamp.

232

Vendsyssel FF’s spillere forsøgte, men det var ikke nok i lørdagens hjemmekamp mod Viborg, der kunne rejse fra Nord Energi Arena i Hjørring med en sejr på 3-1 efter 0-0 ved pausen.

Viborg – godt hjulpet af et par hundrede medrejsende og højrøstede fans fra domkirkebyen – var i hele kampen et lille skridt foran vendelboerne, hvor for mange ikke slog til i denne meget afgørende kamp.

Viborg kom foran 1-0 efter 50 minutters spil ved Andreas Albers og 2-0 ved Jonas Kamper efter 85 minutter. Kristian Riis reducerede kort før tid, men Andreas Albers afgjorde dysten med endnu et mål kort efter.

Viborg røg dermed forbi Vendsyssel FF op på en tredjeplads, som giver kvalifikationskampe mod et hold fra superligaen om en plads i landets bedste fodboldrække efter sommerferien.

Vendsyssel FF er ramt af mange skader – og fik flere lørdag – men kan stadig nå at slutte i Top 3 og få to sådanne kvalifikationskampe ved at vinde de sidste tre kampe i sæsonen ude mod Thisted, hjemme mod Nykøbing og ude mod Fredericia – altså hvis Viborg taber en af deres sidste kampe. Ekstra Bladet har stillingen i NordicBet Ligaen.