Målfest igen, igen på Schlie Arena

TV2Nord havde lørdag fået øjnene op for kvaliteterne hos de vilde vendelboer på førsteholdet hos Hirtshals Boldklub.

12

Efter at have spillet 28 kampe uden nederlag fik Hirtshals Boldklubs førstehold endelig lørdag besøg af TV2Nord, da spillerne kl. 15.00 mødte Grenå IF på Schlie Arena.

På papiret skulle det være en let kamp, fordi udeholdet ligger på den absolutte sidsteplads, men den første halve times tid af kampen blev der faktisk spillet nogenlunde jævnbyrdigt fodbold.

Efter en scoring af hjemmeholdets Mathias Vejnø kom der imidlertid mere gang i spillet, hvilket blev yderligere forstærket, da mål nummer 2 til hjemmeholdet blev scoret efter 41 minutter af Claus Christiansen.

Ganske vist reducerede Grenå i det aller første minut af 2. halvleg til 2-1, men pludselig gik det for alvor stærkt efter et selvmål af udeholdets målmand Chris Munanira, der bragte hjemmeholdet foran 3-1.

Uden at gå i detaljer kan resten af kampen derfor kort refereres ved at oplyse, at Peter Jensen med to scoringer og Claus Christiansen med endnu en bragte sejren på 6-1 hjem til Hirtshals Boldklub.

Under kampen bar blandt andre holdleder Torben Holm og hans assistent Carsten Jaap Nielsen mikrofoner, idet de undervejs kommenterede kampens forløb til TV2Nord.

I 3. halvleg blev Claus Christiansen af holdkammeraterne valgt med stort flertal til kampens spiller, hvilket er ærefuldt, men til gengæld også koster en omgang øl til holdet.

FlaskePosten leverer hermed et kæmpe hatteløft for holdets præstation i Jyllandsserien. Ubesejret i 29 kampe og på 1. pladsen. Næste lørdag kan de blive ubesejrede i to sæsoner. Helt vildt!