Lone Olsen fra Taars føler
sig godt tilpas i byrådet

-Jeg er stadig utrolig beæret over de mange stemmer, jeg fik. Jeg lytter og lærer meget lige nu.

204

Lone Olsen fra Taars er en af de nye i Hjørring Byråd. Hun kæmpede hårdt for pladsen i Venstres byrådsgruppe og forstod at gøre opmærksom på sig selv og den politik og holdninger, hun repræsenterer.

Nu har hun været med i kommunalbestyrelsen – som byrådet jo er – i godt en måned og har allerede et godt indtryk af, hvad det indebærer at være folkevalgt i Hjørring Kommune.

-Efter konstitueringen i december har vi været samlet nogle gange – både os nye, men også hele byrådet. Min oplevelse er, at vi har fået en grundig introduktion til byrådsarbejdet. Vi har haft en masse gode timer sammen, hvor vi blandt andet har talt om, hvordan vi mener, at dette byråd skal arbejde, fortæller Lone Olsen.

Hendes fornemmelse af byrådet for nuværende er, at der er basis for et godt samarbejde.

-Ingen tvivl om at vi hver især også vil føre politik. Men det handler jo om den professionelle uenighed og det at finde svar på udfordringer til borgernes bedste.

Lone Olsen er meget tilfreds med konstitueringen og sine primære arbejdsopgaver i det politiske arbejde.

-Jeg fik en plads i SÆH-udvalget (Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget). Den er jeg rigtig glad for. Husker man min valgkamp, er man nok ikke i tvivl om, at også børn og de udfordringer, vi har på børne- og ungdomsrådet optager mig meget. Så SÆH og BFU (Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget) var de udvalg, der stod øverst på min liste. Derfor min glæde over at få en plads i SÆH.

-Der ligger en stor opgave/store udfordringer i SÆH. Det bliver rigtig spændende at komme i gang med disse. Vi er i gang med et omfattende introforløb til SÆH området. Det er naturligvis tidskrævende, men jeg synes også, det er vigtigt, at vi er godt klædt på som lokalpolitikere til at varetage de opgaver, vi stilles over for.

-Ellers føler jeg, at jeg går ydmygt til opgaven. Jeg er stadig utrolig beæret over de mange stemmer, jeg fik. Jeg lytter og lærer meget lige nu. De mere garvede i gårde har taget godt imod os.

Om Lone Olsen
Medlem af Hjørring Byråd valgt for Venstre ved kommunalvalget tirsdag den 21. november 2017 med 378 personlige stemmer. Medlem af Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget.

-41 år, født og opvokset i Tårs og gift med Morten, som er selvstændig fotograf. To børn – Camille og Johan.

Boede i knap 20 år på Sjælland og arbejdede som laborant. Sideløbende med sit job uddannede hun sig til jurist.

Har siden 2014 atter boet i Tårs, hvor hun har størsteparten af sin familie.

Min mand og jeg vil gerne, at vores børn vokser op i et trygt og nært miljø omgivet af et godt netværk.

Politik og holdninger til, hvad der sker i samfundet har altid fyldt meget i mit liv, og mit politiske ståsted har været liberalt forankret siden, jeg var teenager.

Hvordan var det nu lige, det gik ved kommunalvalget tirsdag den 21. november 2017

0 Kommentare
Inline Feedbacks
View all comments