Lokale Oliver Ledet indtager med AaB en tredjeplads i eSuperligaen

AaB’s unge eSuperligamandskab er kommet godt i gang og vandt to af ugens tre kampe. Dermed ligger AaB på en tredjeplads med ni point efter i alt fire kampe.

390

Efter en lang pause i eSuperligaen siden første spillerunde 11. marts var eSuperligaen onsdag tilbage på skærmen, og AaB fik fulgt godt op på åbningssejren på 5-3 over OB med to yderligere sejre i denne uge.

Onsdag aften mødte AaB Esbjerg fB i en kamp, der blev vist på TV3 Max og Viaplay, og her storspillede AaB’s to unge spillere, Mads Skibsted og Oliver Ledet, i en samlet 6-1-sejr.

Sidstnævnte mødte i første duel Qack, og med en hurtig scoring i første halvleg, en tidlig udbygning af føringen i anden halvleg og endnu et mål efter 72 minutter førte han 3-0, inden Qack i 83. minut reducerede til 3-1.

Det resultat gav Mads Skibsted et godt udgangspunkt, og AaB-spilleren holdt nullet i egen ende, inden han med et kvarter igen gik offensivt til værks og med tre gode mål mod slutningen vandt 3-0 over Bækkelund, og dermed sikrede AaB en samlet 6-1-sejr over Esbjerg fB. Se alle mål fra kampene her.

Det flotte resultat blev fulgt op i torsdagens første kamp, hvor AaB samlet set vandt 2-1 over Randers FC.

I første duel var Daniel “Shoppen” Mogensen oppe imod Kølbæk. Randers-spilleren åbnede scoringen et kvarter før slutfløjt, men “Shoppen” udlignede tre minutter før tid til resultatet 1-1

Derefter skulle Mads Skibsted møde den tidligere AaB-spiller Aagaard, og efter kun ti minutter scorede Mads Skibsted sejrsmålet til 1-0, hvilket sikrede den samlede sejr på 2-1. Se målene fra kampen her.

Ugens sidste AaB-kamp var mod FC Midtjylland, som dog var for stor en mundfuld for Mads Skibsted og Oliver Ledet. Sidstnævnte mødte i første duel Hedegaard, som scorede kampens enlige mål til 1-0 lige inden pausen, og i den efterfølgende duel mødte Mads Skibsted Keller. FC Midtjylland-spilleren bragte sig tidligt foran 1-0, og med en halv time tilbage scorede Keller også sidste mål til 2-0 og en samlet sejr til FC Midtjylland på 3-0. Der er endnu ikke lagt highligts op fra den kamp.

Resultaterne betyder, at AaB indtager tredjepladsen med ni point efter fire kampe. Foran ligger Lyngby Boldklub med 10 point og Brøndby I.F. med 12 point. På topscorerlister ligger Mads Skibsted, der eSuperligaens yngste spiller, på en flot andenplads med syv scoringer og kun tre indkasserede mål.

AaB sidder over i femte spillerunde, men spiller alligevel fem kampe i næste uge. Tirsdag mod Vejle Boldklub, onsdag mod SønderjyskE og Brøndby I.F. og torsdag mod AGF og FC Helsingør. Alle kampene vises på Viaplay, mens kampen mod Brøndby I.F. onsdag kl. 19.45 også vises på TV3 Max.