Lokalbrag for U13 pigerne endte med sejr til BTI over Team Horne/Hirtshals

Det var i perioder en jævnbyrdig kamp, som dog i sidste ende gav fortjent sejr til U13 pigerne fra BTI over Team Horne/Hirtshals.

228

Lørdag var de lokale U13 piger fra Team Horne/Hirtshals taget til Bindslev for at spille mod deres jævnaldrende fra BTI.

Fra start tegnede det til en jævnbyrdig kamp, idet hjemmeholdet dog kom bedst fra start med en føring på 1-0, men det lykkedes gæsterne både at udligne og efter 20 minutter at komme foran med 1-2, men bare to minutter senere udlignede BTI.

Efterhånden som 1. halvleg skred mod sidste fløjt, fik hjemmeholdet et klart overtag og scorede endnu to mål til 4-2.

Det blev faktisk også resultatet efter en målløs 2. halvleg, hvilket betød den 10. kamp i streg uden nederlag for pigerne fra BTI.

Endelig betød sejren også, at pigerne vandt deres række. Kæmpe tillykke fra FlaskePosten!