Lokal mønsterbryder trak fuldt hus på Hjørring Bibliotek

Lørdagens bogreception med Thomas de Oliveira trak både gamle pædagoger og lærere til, men også helt fremmede mødte op for at få en signeret bog med hjem fra Hjørring Bibliotek. 

651

Den lokale mønsterbryder Thomas de Oliveira holdt i går lørdag en reception på Hjørring Bibliotek for sin nye bog “Når alle masker falder”, og det var yderst vellykket.

– Det var en helt fantastisk dag, og jeg blev helt rørt over at møde flere af mine gamle lærer og pædagoger. Nogen af dem har jeg ikke set siden jeg var helt lille, siger Thomas de Oliveira, der også fortæller, at han ikke havde forventet, at der også kom helt fremmede til receptionen.

– Det blev jeg meget positivt overrasket og glad over. Det er lidt vildt, at helt fremmede som jeg jo ikke kender, møder op sådan en lørdag eftermiddag for at hilse på mig og købe en bog.

Bogen “Når alle masker falder” handler om Thomas de Oliveiras kaotiske liv som specialklasseelev på Holmegårdskolen (red, Hjørring Skolen i dag), og de mange år som anbragt barn i plejefamilier og på døgninstitutioner i Hjørring.

Bogen handler også om, hvordan Thomas hev sig selv op fra et mangeårigt misbrug og blev mønsterbryder. Thomas de Oliveira har nemlig i dag startet virksomheden www.Thomasdeo.dk, hvorigennem han holder foredrag og er coach for udsatte børn og unge.

Thomas håber med sin historie at kunne inspirere udsatte og børn og unge til at vælge den gode vej i livet.

– Hvis jeg kan inspirere bare en ung, som er på vej i den forkerte retning, til at stoppe op og ændre spor, så er min mission lykkes, og min historie har været værd at fortælle, slutter Thomas, der planlægger en snarlig foredragsturné i Nordjylland.

Link til tidligere artikel

Lokal mønsterbryder udgiver bog

0 Kommentare
Inline Feedbacks
View all comments