Lene kan snart fejre 25 års jubilæum som dagplejer i Hirtshals

Tiden flyver afsted, når man fylder sin dag med noget som gør sig glad. Det har Lene Betina Pedersen snart gjort i 25 år som dagplejer med Guldsmeden. 

932
Lene B. Pedersen fra den private pasningsordning Guldsmeden i Hirtshals. Foto: (arkiv): Privat.

Tiden er fløjet afsted, og selvom der er sket rigtig meget på dagplejeområdet, er Lene Betina Pedersen stadig rigtig begejstret for sit arbejde med børnene i Guldsmeden.

– Jeg har været kommunal i lidt mere end 18 år og næsten 7 år som privat. Jeg føler mig heldig og priviligeret over at have haft muligheden for at være med til at udvikle mange af byens børn og stadig have kontakt til rigtig mange af dem og deres familier, uddyber den erfarne dagplejer.

– Det gør mig glad og stolt, når der stadig er forældre, som ønsker min hjælp til deres små guldklumper, og så længe jeg kan blive ved med at udvikle børn, fortsætter jeg. Jeg er også utrolig glad for den måde, vi altid bliver taget imod på rundt omkring i byens butikker, og af alle vi møder på vores daglige ture rundt i byen. Det betyder så utroligt meget, slutter Lene Betina Pedersen.

Hendes jubilæum fejres ved et åbent hus arrangement den 4. januar kl. 13.00 i Spejderhuset på Halvejen i Hirtshals.

Der er tilmelding senest den 20. december på 61695243, så jubilaren kan have mad klar til alle.

0 Kommentare
Inline Feedbacks
View all comments