Lars Hansen er ny regnskabschef hos Fortuna og Dana Cup

Lars Hansen er pr. 1. januar 2019 ansat som ny regnskabschef hos Dana Cup og Fortuna Hjørring.

647
Direktør Jette Andersen og den nye regnskabschef Lars Hansen fra Hirtshals.

Lars Hansen fra Hirtshals er 56 år og efterfølger Steffen Jensen, der har fået nyt job som økonomichef i en virksomhed på hjemegnen ved Viborg.

– Steffen, som har været ansvarlig for regnskab og økonomi de seneste tre år stopper her med udgangen af december. Vi er derfor glade for, at vi nu har fundet hans afløser. Efter en kort og effektiv ansættelsesproces har vi valgt at ansætte Lars Hansen fra Hirtshals i stillingen, siger direktør Jette Andersen fra Dana Cup.

– Lars har altid arbejdet meget med økonomi og overordnet sagsbehandling, blandt andet en hel del år i administrationen ved Nordsøen Oceanarium og Nordsøen Forskerpark, tilføjer Jette Andersen.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med mit nye job hos Dana Cup og Fortuna Hjørring. I den stilling kan jeg kombinere min store grundlæggende interesse for sport og foreningsliv med mine faglige kompetencer og erfaringer i øvrigt, siger Lars Hansen.

– Fra sidelinjen har jeg fulgt den udvikling, Dana Cup og Fortuna Hjørring har haft gennem årene. For mig bliver det spændende, at blive en del af det store hold af ansatte og frivillige, slutter Lars Hansen.

På den måde kan Lars Hansen være med til at positionere organisationen til fremtiden.

0 Kommentare
Inline Feedbacks
View all comments