Kosttilskud afløste de smertestillende gigtpiller

For ca. 2 år siden fik Karin Nørgaard konstateret slidgigt i mine knæ og resultatet blev, at hun måtte opgive mit arbejde som socialpædagog.

74

I maj i år hørte Kirsten Bak Hansen for første gang om kosttilskuddene fra BERRY.EN og da hun havde alt at vinde, valgte hun at give det en chance. I dag, 3 måneder senere, er hun fri for, dagligt, at tage smertestillende og hun kan gå på trapper uden at have smerter i knæene.

– Med årene bliver vi slidte, hvilket er en naturlig proces. Når noget er slidt, skal det genopbygges, men for at det kan ske, skal kroppen have tilført de nødvendige byggesten, som kroppen ikke selv kan danne. Det er blandt andet det, BERRY.EN er katalysator for, så kroppen kommer i balance, fortæller Kirsten Bak Hansen.

Fredag den 27. september kommer Kirsten Bak Hansen og fortæller om de formidable kosttilskud fra Berry.En.

Kirsten Bak Hansen er ernæringsekspert og verdensmester på Inliners. Har selv haft slidgigt i ryggen samt begyndende knogleskørhed.  Kirsten Bak Hansen har bl.a. cyklet til Paris med Team Rynkeby, løbet en ½ marathon og besteget Kilimanjaro.

Pris: Gratis for medlemmer af Park Vendia fitness og Sindal Motionscenter ellers kr. 25.00.

Tilmelding på: karinnorgaard5@gmail.com eller tlf.nr. 53202649

Karins historie

”I juni 2017, i en alder af 57 år, fik jeg i løbet af få timer sindssyg ondt i mit venstre knæ. Vi var på vej på familiebesøg i Randers og mens jeg sad i bilen, begyndte smerterne i knæet og det blev bare være og være. Da vi kom hjem, kunne jeg næsten ikke gå. Jeg kom i røntgen og fik den besked, at jeg havde slidgigt i knæet.” fortæller Karin

Karin arbejdede som socialpædagog på en socialpsykiatris boform i Hjørring kommune, passede hendes job i sommermånederne på den måde, at hun startede dagen med smertestillende, tog smertestillende midt på dagen og igen et par gange inden sengetid.

”Samtidig var jeg blevet henvist til genoptræning hos en fysioterapeut, en genoptræning som havde nogen effekt, men resultatet blev alligevel, at jeg til sidst måtte sygemelde mig fra jobbet.” fortæller Karin, der gerne ville have beholdt hendes job, men kunne ikke.

Hjørring Kommune har en foranstaltning for sygemeldte som hedder Tidlig indsats som Karin selvfølgelig kom ind i. Hun startede tilbage på job på nedsat tid og med få skånehensyn men på trods af det blev slut resultatet, at hun valgte at opsige sit job pr. maj 2018 . ” Jeg kunne simpelthen ikke holde til det fysisk mere”  siger Karin og fortsætter:

”I foråret 2019 får jeg så også smerter i højre knæ og ny røntgen viser, at det nu ikke kun er venstre knæ men også højre der er ramt.”

Modløshed blev vendt til gå-på-mod med naturlige tyske kost tilskud .

”Jeg var ved at være ret modløs, stærke smerter i begge knæ, daglig brug af smertestillende og ret begrænset i min fysiske formåen – ikke gode betingelser når man samtidig er jobsøgende.” erkender Karin.

”På det tidspunkt havde jeg hørt om kosttilskuddet Berry.En uden dog at tænke mere over, om det var noget jeg skulle prøve. Efter mange år med psoriasis har jeg efterhånden afprøvet flere forskellige naturprodukter m.m. og har nok derfor en vis portion skepsis til sådan noget.”

”I maj måned kontaktede jeg Sundhedsshoppen.com og Kirsten Bak Hansen som anbefalede mig 3 produkter fra Berry.En som andre med samme skavanker havde haft glæde af, og som jeg gik i gang med” fortæller en lettet Karin.

Smed de smertestillende piller

”Tidligere erfaring med kosttilskud gør at jeg ved, at der går nogen tid inden man kan forvente at mærke en forbedring så derfor holdt jeg trofast ud igennem hele sommeren.  Gevinsten kom midt i august måned (ca. 3 mdr. efter jeg var startet med at tage produkterne). Pludselig kunne jeg gå normalt ned af en trappe og jeg havde ikke længere behov for at tage smertestillende medicin dagligt.

Når jeg cykler, kan jeg også mærke en markant forbedring, nu ”skurer” det mindre inde i mine knæ og jeg kan mærke, at jeg har langt bedre bevægelighed.” slutter en glad og rørig Karin.

Hvad der nedslides over flere år, tager tid at opbygge igen så derfor holder Karin fast i at tage sine produkter fra Berry.En.

” Jeg tager ikke samme mængde af alle produkterne, nogle af dem tager jeg nu hver anden dag og det skal ende med at reduceres til en vedligeholdelsesdosis. Så økonomisk er det også til at være med.” fortæller Karin.

0 Kommentare
Inline Feedbacks
View all comments