Kampe søndag med U10 A og C samt U12 hos HH80

Der var søndag formiddag premierekamp for det tredje hold af piger i U10 hos HH80.

8

Programmet bød søndag på premierekamp til det nye og tredje hold af U10 piger C kl. 10.00 hos HH80 i Hirtshals Idrætscenter. Ligeledes spillede U10 pige A og U10 C 2 samt til sidst U12 pigerne kl. 12.15.

Pigerne med premiere hos U10 C 3 mødte deres jævnaldrende fra Lundergård IUF. Her blev det ganske vist til et nederlag på 3-8, men det var også til et hold med nogle fysisk større piger fra Hjørring.

Hos U10 pige A var de lokale bagefter med 3-6 ved pausen, men formåede med taktisk snilde og god fysik at reducere nederlaget til 7-9, hvilket her gjorde kampen ekstra spændende mod Lundergård IUF.

Det sker vist kun ekstremt sjældent, at der slet ikke scores mål i håndboldkampe, men ved begyndelsen af 2. halvleg mellem U10 pige C 2 fra HH80 og Sindal IF var stillingen faktisk 0-0. Kampen endte dog med en sejr på 1-2 til gæsterne.

Afslutningsvis var der kampen for U12 pige A mellem HH80 og Sindal IF. Det blev en jævnbyrdig affære, hvor gæsterne dog hele tiden holdt sig nogle få mål foran og endte med at vinde 9-11.