Jubilæumssten ved Slagter Winthers bygning i Hjørringgade

Kamilla og Simon Emil Schiøtt Christensen fra Restaurant Abstrakt har valgt at give stafetten videre til Allan Kristensen fra Fun-Park.

658

Allan Kristensen fra Fun Park har som nævnt modtaget stafetten fra Kamilla og Simon på Restaurant Abstrakt.

– Jeg synes det er flot og en cadeau, at en kvalitetsbevidst herre lige udnævner mig, lyder det med vanlig lune fra Allan Kristensen.

– Jeg kommer fra Hirtshals. Jeg boede på Engvej og senere på Fyrbakken. Jeg gik 10 år på Hirtshals Skole. Det er egentlig en bedrift i sig selv. Jeg har fulgt godt med i livet i Hirtshals, og jeg var også fisker i et par år. Hirtshals er en fantastisk by. Jeg er glad for den udvikling byen er i. Der er masser af kvalitet i byen.

– Jeg har været med i projektet Fun Park i mere end 20 år, og vi har fået en kæmpe opbakning fra de lokale. Det vil jeg gerne sige mange tak for. Jeg vil også gerne sige tak til mine gamle kompagnoner Jørgen og Nanne Rasmussen, og de mange medarbejdere, som har arbejdet i parken igennem årene, og de mange der lægger vejen forbi os. Det har været en fantastisk rejse indtil videre.

– Jeg vil gerne placere min jubilæums-terning nede ved den gamle Slagter Winther på Hjørringgade. Et sted, som har haft en meget stor betydning for Hirtshals i rigtig mange år, slutter Allan Kristensen.

100 personer med tilknytning til Hirtshals placerer 100 betonterninger á 100 kilo på 100 forskellige steder i løbet af 2019 i forbindelse med Hirtshals 100 års Byjubilæum.


Link til tidligere artikel

Kamilla og Simon fra Abstrakt placerer jubilæumssten i Fun-Park

0 Kommentare
Inline Feedbacks
View all comments