Jubilæum på prædikestolen

Sognepræst Bjarne Hougaard kunne i dag bestige prædikestolen med 30 år på bagen som præst i Folkekirken.

377
Sognepræst Bjarne Hougaard på prædikestolen i Hirtshals Kirke. Foto: Arkiv.

Denne 3. søndag i advent 2018 er det præcis 30 år siden, at Bjarne Hougaard blev ordineret som præst i den danske Folkekirke. Derfor var det tydeligvis en ekstra glad sognepræst, der i dag besteg prædikestolen på Kirkevænget 3 i Hirtshals.

Stort tillykke med jubilæet fra FlaskePosten!


Fra tekstrækken til 3. søndag i advent

Epistlen skriver apostlen Paulus i sit første brev til korintherne: Sådan skal man betragte os: som Kristi tjenere og som forvaltere af Guds hemmeligheder; her kræves det så af forvaltere, at de findes tro. Men mig er det ligegyldigt, om jeg bliver bedømt af jer eller af nogen menneskelig domstol, ja, jeg bedømmer ikke engang mig selv; for jeg er mig ikke noget bevidst, men dermed er jeg ikke frikendt. Den, der bedømmer mig, er Herren. Fæld derfor ikke dom før tiden, før Herren kommer! Han skal bringe for lyset, hvad der er skjult i mørket, og åbenbare, hvad hjerterne vil. Og da skal enhver få sin ros fra Gud.

Første Korintherbrev 4,1-5


Foto: Arkiv.

0 Kommentare
Inline Feedbacks
View all comments