Jævnt kedelig kamp gav trods alt sejr

Bedømt ud fra kommentarerne fra både holdleder Torben Holm Jensen og assisterende holdleder Carsten Jaap Nielsen var det mest positive trods alt sejren til HB.

11

Onsdag aften kl. 19.00 blev kampen fløjtet i gang mellem Hirtshals Boldklubs førstehold og Sæby i Jyllandsserien.

Spurgte man de mest kritiske på plankerne og tribunen var fløjtet nok også noget af det mest ophidsende i hele 1. halvleg.

I hvert fald gik der 52 minutter af kampen og et gult kort til Sæby, samt 70 minutter før det lykkedes for Thomas Sørensen at bringe hjemmeholdet foran 1-0.

Efter bare 7 minutter yderligere af kampen blev der dømt straffespark til hjemmeholdet, som Mike Petersen heldigvis scorede på til 2-0.

Imidlertid gik der kun to minutter mere, før Sæby reducerede til 2-1, som dog også blev stillingen ved sidste dommerfløjt.

Efter en ikke alt for godt spillet og efter manges opfattelse noget kedelig kamp kan vi trøste os med, at førsteholdet nu er ubesejret i 33 kampe.

Stort tillykke med den fortsat imponerende flotte statistik!