I FORBIFARTEN: COOP’APP med utilsigtet positiv virkning…

Fra militærjargon kender vi udtrykket ”collateral damage” om uønskede og utilsigtede skader i forbindelse med et angreb… men noget utilsigtet kan også være positivt…

1098

Jeg er lidt en hund efter nye teknologier… Ikke sådan, at jeg jagter alt af den slags, men dukker der noget i min hverdag, som kan gøre denne lidt sjovere eller nemmere eller mere miljøvenlig, så er jeg med på ihvertfald at prøve..

Således også COOPs Scan&Betal-app… i starten hed den Bip&Betal, men det blev ajourført sammen med diverse forbedringer af systemet… Der er stadig plads til forbedringer, men der er sket noget siden jeg testede app’en første gang i Fakta på Åstrupvej i Hjørring. Dengang lykkedes det mig at samle samtlige ansatte på job i forsøget på at få lov til at betale det, jeg havde scannet mig til…

Det kan være svært at bevare fokus med huskeseddel og tilbud og app og grønt og sager…

Og nu slog det mig, da jeg i morges var i Fakta på Margrethevej i Hirtshals – og ikke hamstrede – at jeg i fred og ro og uden at komme for tæt på andre handlende kunne afslutte min handel blot ved at betale med mobilen og vise min grønne tillidsskabende skærm til nærmeste medarbejder…

Så står vi sammen uden at komme for tæt… genialt og nemt…

 

 

Se mere her: COOPs APP

Seneste skud på app’en er i øvrigt, at du kan tilkoble en madkonto, betale direkte med mobilen og tillige få adgang til tjenester og xtra rabatter, så nu kan jeg gratis se flere film og læse Anders And på min tablet, og jeg behøver ikke bevæge mig uden for en dør for at have noget at give mig til… undtagen selvfølgelig lige næste gang jeg ikke skal ud og hamstre…

Rabatter og fordele helt uden coronasmitte…og så planter jeg to træer hver måned i Indien… helt uden at røre andre fingre end min swipefinger…

 

Foto: Elling

0 Kommentare
Inline Feedbacks
View all comments