Hjørring Håndbolds herrer rykker med stor sejr over Hjallerup op i 3. Division

Stor sejr over Hjallerup bragte lørdag Hjørring Håndbolds herrer i 3. Division.

153

Med en overbevisende sejr på 33-22 og med 16-10 ved pausen vandt Hjørring Håndbolds herrer over rækkens nr. 2 Hjallerup og rykker dermed op i 3. Division, hvorefter de fortjent lod sig tiljuble af en fyldt Vendiahal.

Det var et meget koncentreret Hjørring hold der gik efter at revanchere nederlaget  i 1. runde til Hjallerup. Hjørring bragte sig foran 4 -0 på baggrund af en stærkt spillende Lasse Dalsager i målet. Hjallerup fik dog sundet sig og fulgte godt med og nåede op på 7-6,

Hjørring fandt derefter storspillet frem godt anført af Niels Sørensen og Tobias Leth Klinge i angrebet  og i forsvaret var det nu Mads Boelt på mål med flere gode redninger. Hjørring kunne derfor som allerede nævnt gå til halvleg med en føring på 16 – 10

I anden halvleg fortsatte Hjørring det gode spil og øgede føring til slutresultatet 33 – 22.

For Hjørring scorede:

Niels Sørensen 9
Tobias Leth Klinge 8
Nicolai Leth Klinge 7 (3 på straffekast)
Emil Kristensen 3
Thomas Olesen 2
Michael Lindgaard 2
Tobias Simonsen 1
Theis Fonseca 1

Dame Jyllandsserie-holdet, der sidste torsdag sikrede sig forbliven i Jyllandsserien, fulgte op på herrernes gode takter og spillede en fremragende kamp mod rækkens nr. 2 fra Valsgård.

Sejren blev på hele 26 – 19 og betyder, at holdet nu – hvis resultaterne flasker sig – kan nå op på 2. pladsen i rækken.