Hirtshals Boldklub tabte lørdag til MorsØ FC

Efter torsdagens sejr over Mejrup skulle Hirtshals Boldklub lørdag i Jyllandsserien møde MorsØ FC på Schlie Arena.

193

Det var et skadesramt førstehold hos Hirtshals Boldklub, der lørdag i Jyllandsserien mødte MorsØ FC hjemme på Schlie Arena.

Torsdagens sejr over Mejrup må ikke desto mindre have givet lidt medvind, idet hjemmeholdet fik en drømmestart med en hurtig scoring efter bare 3 minutter, men optimismen holdt kun en snes minutter, indtil Mikkel Christensen udlignede for MorsØ FC.

Kun knap 5 minutter senere bragte Rasmus Nygaard Nielsen gæsterne foran, hvorefter sejren på 1-3 blev sikret af Christian Spanggaard.

Til gengæld kan alle fodboldglade lokalpatrioter glæde sig til søndag kl. 13.00, hvor Hirtshals Boldklub i Serie 4 på Schlie Arena møder Tornby IF.

Det bliver med garanti et lokalopgør uden lige!